Ziraat Bankası Şube Müdüründen Başkan Culha’ya Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Bankası Şube Müdüründen Başkan Culha’ya Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 16:41

HATAY'IN ARSUZ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI NAZIM CULHA, ZİRAAT BANKASI ŞUBE MÜDÜRÜ ERTAÇ KANMAZ VE GİRİŞİMCİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ÖNDER ŞAHİN'İ KONUK ETTİ.

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Ziraat Bankası Şube Müdürü Ertaç Kanmaz ve Girişimci Müşteri Temsilcisi Önder Şahin’i konuk etti.
Ziyarette, Arsuz’un ilçe olmasının ardından ilçede faaliyete başlayan ilk banka olma özelliğini bünyesinde barındıran bankanın kurumsal yöneticileri ile Arsuz ve Hatay ekonomisi ile Ortadoğu’da yaşanan savaşın ekonomiye etkileri değerlendirildi.
Başkan Culha, belediye olarak halka en güzel şekilde hizmet vermek ve ihtiyaçları karşılamak için kentteki tüm kamu kurumları ve kuruluşlarla istişare halinde olduğunu söyledi.
Arsuz’un çok hızlı ilerleyen bir şehir olduğunu söyleyen Ziraat Bankası Arsuz Şubesi Müdürü Ertaç Kanmaz ise, "Görevim nedeniyle çok yöre gezdim, ama Arsuz gibi bir ilçe görmedim. Çok misafirperver, samimi ve sıcak insanları var. Biz bir adım atıyoruz, onlar bize iki adım yaklaşıyorlar. Ayrıca ödeme ahlakı çok yüksek ilçe. İnsanları borçlu kalmak istemiyorlar ve ödemelerini gününde gerçekleştiriyorlar. Arsuz, coğrafi konumu, turistik ve tarımsal yapısıyla da çok önem arzeden bir ilçe. Ben şahsım adına Arsuz için ileride çok arayacağım bir şehir diyebilirim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!