Zile Kaymakamı'ndan huzurevi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Zile Kaymakamından huzurevi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 14:59

Zile Kaymakamı'ndan huzurevi ziyareti

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA) – TOKAT’ın Zile ilçesi Kaymakamı Adnan Tezcan ilçede bulunan Zile Huzurevi, Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.
Zile İlçesi Kaymakamı Adnan Tezcan ilçede bulunan Zile Huzurevi, Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, huzur evi sakinleri ile sohbet etti. Bölgenin en modern ve kullanışlı huzur evi olduğunu kaydeden Kaymakam Tezcan, ''Merkez'de şu anda 30 huzurevi yaşlısı ve 50 özel bakım yaşlısı olmak üzere 80 kişi kapasitelidir. Her yaşın kendine göre ayrı bir özelliği vardır. Her yaşın evresi kendine göre farklı özellikler sunuyor. Yaşlılarımıza daha hoşgörülü ve merhametle yaklaşmamız gerekiyor. Devletimiz son yıllarda yaşlılara yönelik birçok güzel çalışmalar yürütmektedir. Sizleri her zaman seviyoruz ve düşünüyoruz. Güzel bir ortamda sizlerle vakit geçirdik. Allah hepinize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin'' diye konuştu.
Huzurevinde kalan yaşlılar ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirtirken, kendilerine iyi bakıldığını, memnun ve mutlu olduklarını, idare ve çalışanlarının huzurevinde kalan yaşlıların sağlık ve huzuru için üstün gayret içinde çalıştıklarını belirterek, Kaymakam Adnan Tezcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!