Ziegler'i ağlatan kumanya

Güncelleme Tarihi:

Ziegleri ağlatan kumanya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 00:41

6 ay sonra F.Bahçe’ye geri dönen Ziegler’e havalimanında binlerce değil, sadece birkaç kişi “Hoş geldin” dedi. Ama iki gencin verdiği parasal değeri küçük, manevi anlamı büyük armağan duygusal oyuncuya gözyaşı döktürdü.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞUN kaçırıldığı son maçta döktüğü gözyaşları ile, Lefter Küçükandonyadis’in cenazesinde tabutu en önde taşımasıyla tüm Fenerbahçelilerin gönlünde en güzel yere sahip Reto Ziegler… Fenerbahçe’ye dönüşü ise Emre Belözoğlu gibi ihtişamlı olmadı… Fenerbahçe resmi internet sitesinde çok küçük bir haber olarak geçti… Atatürk Havalimanı’na indiğinde Fenerbahçe Kulübü’nden yetkililerin karşıladığı Ziegler’e “Hoş geldin” demeye gelen birkaç kişi arasında 2 de genç vardı…

İÇİNDEN ÇIKANLARA İNANAMADI

Ziegler’in yanına yaklaştılar… Mahcup bir ifadeyle gelişini tebrik ettiler… İsviçreli oyuncu da onlara teşekkür etti… Ardından 2 genç ellerindeki poşeti Ziegler’e uzattılar… İsviçreli futbolcu içinde ne olduğuna bakmadan poşeti aldı ve bavullarının yanına bırakıp sağlık kontrolü için havalimanından ayrıldı…
Sağlık kontrolünün ardından oteline geçen Reto Ziegler burada bavullarını yerleştirirken o poşet dikkatini çekti. İçinde ne olduğunu merak eden sarı lacivertli oyuncu, açtığında gördüklerine inanamadı. Poşette meyve suyu ve bir poğaça vardı.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARINA ANLATIP AĞLADI

O iki genç belki de zorlukla denkleştirdikleri para ile havalimanına gelmiş ve belki de son paralarıyla duydukları vefa duygusu ile Ziegler’e bir hediye vermek istemişlerdi. Onların bu kadarına güçleri yetiyordu. Milyon Euro’luk adama, birkaç Liralık armağan vermişlerdi. Ama o armağanın taşıdığı değer, parasında değil, içine katılmış duygusundaydı.

Bütün bunlar duygusallığı ile tanınan Ziegler’i derinden etkiledi. Duygusallaştı, gözleri doldu. İsviçreli oyuncu, yaşadığı bu duygu selini akşam antrenmanı öncesinde arkadaşlarına anlatırken kendini tutamayıp göz yaşlarına boğuldu.

BENİ TRENCİ SANIYORLARDI

“Böylesİne saf bir sevgiye hiçbir yerde rastlamadım” diyen tecrübeli oyuncu, Rusya’da Lokomatif Moskova’da oynadığını söylediğinde kendisini tren istasyonunda işçi sandıklarını Türkiye’de ise daha pasaport polisi ile karşı karşıya geldiği andan itibaren bambaşka bir sevgi ile karşılaştığını ifade etti. “İşte bu ülkeyi ve bu kulübü bu nedenle seviyorum” diyen Ziegler’in sözleri takım arkadaşlarını da olağanüstü duygulandırdı.

Haberin Devamı

Kaçan şampiyonluğa ağlamıştı

Geçen sezonki Süper Final’in son maçında F.Bahçe, Şükrü Saracoğlu’nda Galatasaray ile golsüz berabere kalıp şampiyonluğu kaybedince, herkes büyük üzüntü yaşamış, Ziegler ise dakikalarca ağlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!