Zico'nun yeni oyuncağı

Güncelleme Tarihi:

Ziconun yeni oyuncağı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2010 11:28

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico, her gittiği takımda Deivid’i transfer edeceğini söyleyerek, bu futbolcunun kafasını karıştırması Fenerbahçe camiasını rahatsız etmeye devam ederken, Zico aynı rahatsızlığı Vagner Love ile geçen sezon çalıştırdığı CSKA Moskova’ya da yaşatmaya başladı.

Rusya'nın Sports.life adlı internet sitesi, Zico’nun, eski takımı CSKA’nın ana kadrosunu zayıflatmak ve takıma zarar vermek için harekete geçtiğini iddia etti. Zico’nun geçtiğimiz transfer döneminde ciddi aile problemleri yaşayarak, CSKA’daki kontratının süresini kendi arzusu ile uzatarak ülkesine kiralık gönderilen Vagner Love’un, kiralık süresi dolmadan Brezilya takımı Flamengo’ya geçmesi için ikna edip kandırmaya çalıştığı belirtildi.

Öte yandan şu anda Yunanistan’ın Olimpiakos takımını çalıştıran Arthur Zico’nun yakın bir zamanda Flamengo’nun başkan yardımcılığı görevine getirileceği ve bu yüzden takımı güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladığı bildirildi.

Bu arada konu hakkında bir açıklamada bulunan CSKA'nın şu anki çalıştırıcısı Leonid Slutskiy, Vagner’in ailevi sorunlarından dolayı Brezilya’ya gittiğini belirterek, "Sorunlarını çözüp çözmediğini bilmiyoruz. Orada kalmak isterse kalabilir, onu zorla Rusya’ya getirtmeyiz” şeklinde konuştu.

Zico, CSKA’yı çalıştırdığı dönemde gelecek vaat ederek takıma alınan milli futbolcu Caner Erkin’in de takımdan ayrılmasında rol almıştı. Zico, Caner Erkin’i kimsenin beklemediği bir anda kadro dışı bırakarak, "Ben bu takımı çalıştırdığım süre içinde, bu formayı bir daha giyemez" demişti. CSKA, istemeyerek de olsa kendisine gelen teklifleri değerlendiren Caner’i sezon sonuna kadar Galatasaray’a kiralık vermek zorunda kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!