Zenginmişiz meğer

Salı akşamı gelen, haberin hayırlı versiyonundandı. Madonna biletlerinin tükendiğini gururla açıklıyorlardı. Geçen hafta yazdığım, “Bakalım ilk günde biter mi” sorusu “dört günde bitti” olarak cevaplandı.

Haberin Devamı

Habere ilginç tepkiler de geldi. “Madonna biletleri satılmazsa, ülke çökecek mi yazacaksın” diyen okurlar da var.
Zenginliğimizin 50 bin kişinin Madonna konserine gitmesiyle ölçülemeyeceğini, 2011 yılında 600 bin kişinin umreye
gitmesini dikkate almam gerektiğini de yazdılar.
Yaz yaklaşıyor, konserler mevsimi başlayınca aklıma geldi. Yıllar önce, Rolling Stones’un, Ali Sami Yen’de konser verdiği geceyi düşündüm. Biletler, insanlara pahalı gelmişti. Sahanın yarısı boştu. Fakat çevrede ne kadar bina, teras varsa, ellerinde içkileri, biraları, konsere parası yetmeyenler tarafından doldurulmuştu. Dışarıda kalanlar, Mick Jagger’e eşlik ediyor, içeridekilerden daha çok eğleniyorlardı sanki. Şimdi Madonna biletleri çok daha pahalı olmasına rağmen tükenmiş durumda.
Tebrikler ey zenginleşmiş halkım. Bu arada, konsere gideceklerden bir ricam olacak. Bizim Arena’nın çimlerini fazla ezmeyin.
Bakımı çok zor ve pahalı.

Haberin Devamı

Komiklik kapsama alanı genişliyor

Bizim telefoncuların komedyen merakı nereden geliyorum bilmiyorum ama bu işe kafayı taktıkları belli. Şahan Gökbakan’lı Turkcell, Şafak Sezer’li Vodafone çok güldürdü.
Komedi işine ara vermiş gibi duran Avea, “Benim neyim eksik” diyerek, ”Biraz da Ata Demirer’le gülelim” adındaki kampanyasıyla olaya yeniden giriyor. Daha önce vampiri oynayan Ata Demirer, bu kez dört yeni tiplemeyle güldürecekmiş. Cem Yılmaz’lı Telekom ise, eminim, uzaktan gelişmeleri keserek, Taşkın’a yeni senaryolar hazırlıyordur.
Dünyanın en güldüren telefon şirketlerinin ülkemizde olmasını saygıyla karşılıyor, gönderdikleri faturaların da yüzleri güldürmesini
umuyorum.

Çeliknaz yok satıyor

Arçelik’in robotu Çelik, bildiğiniz gibi geçenlerde Çeliknaz’la evlendi. Düğünlerine gidemedim, buradan kendilerine mutluluklar diliyorum. Çelik’in ilk çıktığı dönemlerde oyuncak modeli, oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmıştı. Arçelik’te çalışan bir yetkiliden öğrendim, şimdi de Çeliknaz yok satıyormuş. Firma yetkilisi, Çin’de üretilen oyuncak için, “Sipariş yetiştiremiyoruz” dedi.
Arçelik oyuncak ailesi büyüyor. Seneye Çelik ve Çeliknaz’ın çocukları da olur tahmin ediyorum. Böyle giderse oyuncak satışları, ürün satışlarıyla ciddi şekilde rekabet edecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

Sosyete yeni sezonu açtı

Ünlü İspanyol markası Mango, hafta içinde ilkbahar-yaz defilesini yaptı. Defilenin en ünlü mankeni Yasmin ve Simon Le Bon’un kızları Amber Le Bon’du.
Marka önemli olunca, katılan isimler de sağlamdı. Eda Taşpınar, Buse Terim ve Ceylan Çapa gibi yeni nesil isimler konuklar arasındaydı.
Gecenin dikkat çeken durumu, sosyetenin yeni sezonu açmış olmasıydı. Dışarıda buz gibi hava ve kar varken, çorapsız ve açık ayakkabılarla defileye gelenlerin, doğaya karşı koymaları büyük takdir gördü. Gelen haberlere göre henüz üşütüp, yatağa düşen yok.

Diva ne oldu

Dondurmayı çok seviyor, yemek yemeyi çok seviyor. Bunları mideye indirdikten sonra da, artanları arabasının camından atıyor. Konuştuğu zaman musiki, efendim gibi kelimeler, kibarlıktan ölmeler.  Sonra da arabanın camından yola, şişeleri ve çöpleri sallamalar. Kim bu titri verdi bilmiyorum fakat Diva unvanını bir şekilde kapan Bülent Ersoy’un, Mesut Yılmaz arkadaşımız tarafından gazetelere yansıtılan eylemi böyle. Bu icraatı nasıl yaptığını, anladığı dilden, yani bir şarkıyla soralım derim:
“Kız sen İstanbul’un neresindensin?”

Yazarın Tüm Yazıları