Zatürre Sonucu Ölen Zabıta Memuru Demirkol Toprağa Verildi

Güncelleme Tarihi:

Zatürre Sonucu Ölen Zabıta Memuru Demirkol Toprağa Verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 14:56

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden zabıta Halil Demirkol, Kalafat köyünde toprağa verildi.
20 seneden beri Biga Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan 46 yaşındaki Halil Demirkol, çarşamba gününden beri soğuk algınlığı ve grip tedavisi görüyordu. Gribin zatürreeye çevirmesinden dolayı Biga Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Halil Demirkol, daha sonra Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Demirkol, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Zabıta memuru Demirkol için, 20 sene görev yaptığı Biga belediyesi önünde tören düzenlendi. Burada konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Çalışma arkadaşımız, zabıta memurumuz Halil Demirkol zatürree tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acımız çok büyük derin üzüntü içerisindeyiz. Toprağı bol, mekanı cennet olsun. Ailesine sabır merhuma rahmet diliyorum” dedi.
Belediye Binası önünde yapılan törene ve cenazeye, Kaymakam Fatih Genel, Belediye başkanı İsmail Işık, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gümüşçay belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Oda başkanları belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zabıta Memuru Halil Demirkol, daha sonra Kalafat köyünde kılınan öğle namazını müteakiben Kafalat Köyü mezarlığına defnedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!