Zarlar, eğitim için atıldı

Güncelleme Tarihi:

Zarlar, eğitim için atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 09:48

Zarlar, eğitim için atıldı

Haberin Devamı

İZMİR Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen tavla turnuvasının geliri, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi'ne bağışlandı.

İZSİAD tarafından sponsorların desteğiyle düzenlenen organizasyona, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak başta olmak üzere İzmir'in iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Herkesin kişi başı 250'şer TL ödeyerek dahil olduğu turnuvanın geliri, Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi'ne bağışlandı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, keyifli vakit geçirerek sosyalleşirken eğitime de destek vermeyi amaçladıklarını söyledi. İZSİAD'ın  keyifli ve birbirine sıkı sıkıya bağlı büyük bir aile olduğunu belirten Küçükkurt, "Kentimizin ve ülkemizin meselelerine odaklanmanın yanı sıra sosyal organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Eğitime destek verdiğimiz için mutluyuz. Benzer projelerimiz devam edecek" dedi.

Turnuvanın şampiyonu, yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu eleyen Serkan Tunçalp oldurken, Tayyar Fırat ikinci, Sebahattin Evcin üçüncü oldu. İlk üçe giren katılımcılar, FOLKART Carrera Spor Kompleksi'nden farklı  paketlerde birer yıllık üyelik kazandı. Ödüller, İZSİAD Başkan Yardımcısı Ali Talak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Durmaz tarafından verildi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!