Zahovic ısrarı

Güncelleme Tarihi:

Zahovic ısrarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, EURO 2000'de yıldızlaşan Sloven için Olympiakos ile temas kurdu

Kulübüyle bağları koparan ve Kartal’ın önerisine sıcak bakan Sloven yıldız için Olympiakos Başkanı Socrates Kokkalis ile görüşen Beşiktaş Yönetim Kurulu, ‘‘Bize bir hafta süre verin’’ yanıtını aldı.

Kartal ısrarlı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili ve yönetici İbrahim Altınsay teknik direktör Scala'nın ısrarla alınmasını istediği Sloven milli takımının yıldızı Zahoviç için Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile temas kurdu. 3-3 biten Yugoslayva maçında takımının iki golüne imza atan Zahoviç, bir anda tüm Avrupa'nın dikkatlerini üzerine çekti.

Sıcak bakıyor

Scala'nın menajeri Kevin Hughes, Zahoviç'in ‘‘Olympiakos taraftarı muhteşem. Ama artık o takımda kalmayacağım. Aynı heyecanı taşıyan Türk takımlarından Beşiktaş, astronomik bir teklifte bulundu. Öneriye sıcak bakıyorum. Olympiakos Kulübü'nden bonservisimi kurtarın’’ dediğini belirtti.

Başkan kararsız

Bunun üzerine yönetim kurulu dün Olympiakos Başkanı Socrates Kokkalis ile temasa geçti. Kokkalis, Zahoviç'i taraftarların bırakmadığını ifade ederek, ‘‘Satarsak çok tepki alırız. Onun yerine süper oyuncu bakıyorum. Türkiye'den işadamı arkadaşım Beşiktaşlı Zafer Yıldırım da bana rica etti. Bize bir hafta süre verin’’ yorumunu yaptı.

Terim de istiyor

Serdar Bilgili, Zahoviç'le anlaşma sağlandığını ve kulübü Olympiakos'tan bonservisinin alınması için çalışmaların başladığını belirtti. Bu arada, Portekizli futbolcu Rui Costa'yı takımda kalması için ikna edemeyen Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim'in de, alternatif olarak Zahoviç'in peşine düştüğü öğrenildi.

Yugoslavya maçında 2 gol attı

SLOVENYA'NIN YILDIZI

Yugoslavya maçındaki performansıyla otoritelerin gözünü çevirdiği Sloven Zahoviç için daha önce girişimde bulunan Beşiktaş, Yunan kulübü Olympiakos ile de temasa geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!