Zaga kıskançlık yarattı

Geçtiğimiz hafta Okan Bayülgen’in sunduğu Zaga programına Teoman’ın ‘Balans ve Manevra’ filminde küçük bir rolde gözüken Selma Merter de konuk olacakmış ama bu isteğifilmin diğer oyuncusu Berna Öztürk’e takılmış.

İddiaya göre bu değişikliğin ardında bir kıskançlık yatıyormuş. Adı Teoman’la yaşadığı aşkla anılan ve filmdeki cüretkar sahneleriyle de epey konuşulan Berna Öztürk, Selma Merter adını duyunca duruma tepki göstererek hemen Teoman’ı aramış. Saatler süren gergin telefon görüşmeleri sonunda da amacına ulaşmış ve programa rakibi yerine kendisi çıkmayı başarmış.

Laila’yı devretmedim

Son günlerde Şefik Öztek’in borçları nedeniyle bu yıl Kuruçeşme Laila’yı açamayacağı, mekanın da toprak sahibi tarafından Erol Kaynar ile Burak Türeci’ye devredildiği haberleri kulaktan kulağa yayılıyordu. Bu haberler karşısında önce suskun kalan Öztek, sonunda sessizliğini bozdu ve söz edildiği gibi bir devir işlemi yapılmadığını dile getirdi. Öncelikle kimseye bir kuruş borcu olmadığını söyleyen Öztek, turizm ruhsatları olmasına rağmen gereken işletme ve mesken ruhsatları alınamadığı için Laila’nın bu yaz kapılarını açamayacağını ifade etti.

Pink Martini İstanbul’da

‘Hang on Little Tomato’ turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen Pink Martini, bugün ve yarın İstanbullu hayranlarının karşısında olacak. Ülkemizi daha önce de ziyaret eden grup, Pasion Turca işbirliği ile İş Sanat’ta vereceği konserlerinde, 1930’ların Küba dans orkestrası, Brezilya sokak bandosu, klasik oda orkestrası veya bir Japon filminde kulağa çalınabilecek tınıları, kozmopolitan bir pop müzik big band’inde özetlenmiş haliyle müzikseverlere sunacak.

BJK ödül getirdi

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen ‘Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’ kapsamında ödüle layık görülen proje ve kuruluşlar, geçtiğimiz hafta açıklandı. ‘Etkinlik Yönetimi’ dalında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü 100. Yıl Etkinlikleri projesiyle BPR Halkla İlişkiler, juri özel ödülüne layık görüldü. BPR Halkla İlişkiler şirketinin sahibi Banu Birkan, bu çalışmanın karşılığını aldıkları ödülle gördüklerini belirtti.

Öğle yemeğinde buluştular

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, önceki gün Necla Birsel’in Meridian Ice’ta verdiği öğle yemeğinde bir araya geldi. Jale Çağlar, Meral Çalışlar, Nuray Fenercioğlu, Azize Akandere, Siren Ertan, Arzu Saygı, Hülya Kalyoncu, Nural Erçil ve Neşe Sert gibi isimlerin katıldığı yemekten, konuklar çok memnun ayrıldı. Hem yemeklerden hem de servisten memnun kaldıklarını söyleyen davetlilerin yiyecek konusundaki tercihleri ise enginar çorbası, tel kadayıflı jumbo karides, dana madalyon ve sıcak çikolatalı kekti...

Hastane için el ele

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın önümüzdeki yıl faaliyete geçmesi beklenen hastanesinin finansmanına destek amacıyla önemli bir adım atıldı. Tanınmış simalar ve Hello! dergisinin katkısıyla hazırlanan özel tişörtler, bir süre önce Beymen mağazalarında satışa sunuldu. Kampanyaya katılanlar arasında yer alan Süzer ailesinin fertleri, büyük grupların eğitime ve sağlığa bütçe ayırmaları gerektiğini vurgularken, Baran Süzer de grup olarak geleceğin Türkiye’si için ellerinden geleni yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Nişantaşı yetmez Avrupa’ya gidelim

Esra Gürsoy, geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere takıldı. Gün boyu mağaza mağaza dolaşarak gardırobuna yeni sezondan giysiler ekleyen Esra Hanım, aynı günün gecesinde ise eşi Sinan Gürsoy’la Etiler Şamdan’daydı... Mekan çıkışında bir süre gazetecilerle sohbet eden Esra Hanım, önümüzdeki günlerde Avrupa seyahatine çıkacağını ve oralardan yapacağı alışverişle gardırobunu tamamen yenilemeyi düşündüğünü söyledi.

Yolunuzu mu şaşırdınız

Cengiz Abazoğlu’nun geçtiğimiz gün Vogue Restaurant’ta gerçekleştirdiği defileyi izlemeye gelenler arasında, cemiyet hayatının iki gözde bekarı Malkoç Sualp ile Can Akçay da vardı. Kadın giysilerinin sunulduğu ve bu yüzden davetli grubunun çoğunluğunu kadınların oluşturduğu defilede onları görenler, duruma pek anlam veremedi. Mekana erkek erkeğe gelen, özel hayatlarında da yalnız oldukları bilinen Sualp ile Akçay’ın gecenin sonuna kadar kalıp tüm giysileri incelemeleri de şaşkınlık yarattı.
Yazarın Tüm Yazıları