Zafer istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Zafer istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2001 00:00


Haberin Devamı

Milliler, Makedonya karşısında zorlu virajda

2002 Dünya Kupası'nı hedefleyen Ay Yıldızlılar, Slovakya karşısında kaybettiği puanları bu akşam telafi etmek istiyor. Saat 21.00'de başlayacak maçı, Fransız hakem Claude Colombo yönetecek.

HEDEF 3 PUAN

A Milli Takım 2002 Dünya Kupası'nda zorlu virajda... Slovakya ile Ali Sami Yen'de 1-1 berabere kalarak avantajı elinden kaçıran takımımız, 4. grupta 4.sü sırada bulunan Makedonya ile başkent Üsküp'te karşı karşıya gelecek. TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT-1'den naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı, Fransız hakem Claude Colombo yönetecek.

KOZUMUZ PRES

Grupta lider olan takımımız rakibini yenerek yoluna devam etmek istiyor. Makedonya'nın içinde bulunan savaşa rağmen 65 milyonu düşünerek maça çıkacak olan takımızda teknik direktör Şenol Güneş, orta sahada sakatlanan ve kadrodan çıkartılan Emre'nin yerini Ergün ve Tayfur ikilisiyle kapatacak. Güneş özellikle rakibi presle boğmayı planlıyor.

352. sınav

A Milli Futbol Takımı, Makedonya Milli Takımı ile bugün yapacağı Dünya Kupası 4. Eleme Grubu 5. maçıyla birlikte, 352. karşılaşmasına çıkacak. Milli Takım, 78 yıllık tarihinde 351 maçtan 110'unu kazanırken, 162'sini yitirdi. 417 gol atarken, kendi kalesinde 590 gol gördü.

İLGİLİ HABERLER


Ogün'ün rekor günü
Bu maç, savaşı bitirir
Mart ayı dert ayı
Fatih ceza sınırında
Slovakya Azerbaycan
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!