Zafer Bayramı tenis turnuvası ödül töreni

Güncelleme Tarihi:

Zafer Bayramı tenis turnuvası ödül töreni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 15:24

Zafer Bayramı tenis turnuvası ödül töreni

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Tenis Temsilciliği ve Çukurova Belediyesi’nin, Çukurova Belediyesi Çağla Büyükakçay Tenis Kortları’nda düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası ödül töreninde, dereceye giren sporculara madalya ve sertifikaları verildi.
30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna düzenlenen turnuvada konuşan İl Tenis Temsilcisi Ferudun Açan, 4 gün süren tenis turnuvasının, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın adına yakışır şekilde yapıldığını belirterek, turnuvaya katılan sporculara ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.
Ödül törenine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 30 Ağustos 1922'de, Türk milletinin bir destan yazdığını belirterek, "Bizler de o günün onuruna düzenlenen bu tenis turnuvasında, sizler gibi, Atatürkçü gençlerle birarada olmaktan mutluyuz. Sporun her türlü çok önemli ama biz Çukurova Belediyesi olarak, tenis sporunu sevdirmek için daha bir özen gösterdik. Görüyorum ki, bu konuda haklıymışız ki; hocalarımız da sizin gibi birbirinden değerli tenisçiler yetiştirmiş. Turnuvaya gösterdiğiniz katılım ve başarıdan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, 70 sporcuya katılım belgeleri verilirken, genç yıldızlar ve küçükler kategorisinde dereceye giren sporculara da madalyaları verildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!