Zabıtalar koordinasyon toplantısında 

Güncelleme Tarihi:

Zabıtalar koordinasyon toplantısında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 17:36

Zabıtalar koordinasyon toplantısında 

Haberin Devamı

ELMADAĞ(Ankara), (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak ve 25 İlçenin Zabıta Müdürlerinin katılımı ile 3 ayda bir gerçekleştirilen Zabıta Koordinasyon Toplantısı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in ev sahipliğinde, Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.
Toplantıda zabıtaların karşılaşmış oldukları sorunlar, sorumluluk alanları, kanun ve yönetmelikler, zabıta, esnaf ve vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdurrahman Karabudak, "Ev sahipliği nedeniyle Elmadağ Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin beye teşekkür ederiz" dedi.
Belediye Başkanı Gazi Şahin ise konuşmasında, "Zabıta, vatandaşımızın rahatı ve huzuru için, huzurlu bir biçimde yaşamlarını devam ettirebilmesi için en iyi şekilde görev yapması gereken birimlerden bir tanesidir" dedi. Toplantının amacının koordinasyon ve işbirliği olduğunu belirten Başkan Şahin, zabıtanın sorumluluk alanında bulunan tüm sorunların çözümü için çalışmaların aralıksız devam edeceğini, yapılan koordinasyon toplantılarının uygulama birlikteliği açısından çok yararlı olacağına inandığını belirtti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!