Z kütüphane Yahyalı'da hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Z kütüphane Yahyalıda hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 13:06

Z kütüphane Yahyalı'da hizmete açıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Yahyalı ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokuluna yapılan ve Şehit Polis Ahmet Geben ismini verildiği  Z kütüphane törenle hizmete açıldı.

Kayseri genelinde başarılı birçok projeye imza atan Kayseri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 81 ilde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okullarda Asayiş Dairesi başkanlığınca koordinesinde uygulamaya konulan Zenginleştirilmiş Kütüphane projesi Yahyalı hayata geçirildi. Proje kapsamında seçilen Yahyalı ilçesi Atatürk Ortaokuluna yapılan zenginleştirilmiş kütüphaneye Şehit Polis Ahmet Geben ismi verildi.  Hazırlıkları tamamlanan okulun açılışına Yahyalı Kaymakam Vekili Murat Duru, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Arslan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri, okul idaresi ve öğrenciler katıldı.

Zenginleştirilmiş kütüphane (Z Kütüphane); zeka oyunları, okuma ve dinleme materyallerinin bir arada bulunduğu, sesli ve elektronik kitaplar gibi alternatif okuma seçeneklerinden öğrencilerin faydalanabildiği, taşınılabilir raflarıyla, ahşap ve kumaş malzemelerle kaplanmış duvarlarıyla, estetik ve pedagojik açıdan uygun renkleriyle çocuklarda okuma alışkanlığı ve zevki uyandıran, öğrencileri kütüphaneye çekecek mekanlar şeklinde tasarlandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!