Yüzükler takıldı

EMMA Ajans’ın sahibi Emir Tamer ile kız arkadaşı Mina Somer, geçtiğimiz ay evlilik kararı almıştı.

İçmimar Ali Somer’in kızı Mina ile gazeteci Rauf Tamer’in oğlu Emir, geçtiğimiz pazar gecesi Nişantaşı’ndaki Park şamdan’da düzenlenen törenle nişanlandı. Çiftin nişan yüzüklerini, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan taktı. Aile dostlarının katıldığı bu törenle evlilik yolundaki ilk adımı atan gençler, düğün için fazla beklemeyeceklerini söylüyor.

27 dakikada bakım
Boya, fön, maşa gibi işlemlerle yıpranan saçlar, tüm bunların üzerine bir de sert kış koşulları eklenince iyice cansızlaşıyor. Böylece dökülmeler de kaçınılmaz hale geliyor. MOS Kuaför’ün ortağı Gülay Kamaz, yıpranmış saçlarından yakınanlara kuaför salonlarında kullanmaya başladıkları Organicum Professional’ın üçlü saç bakım setini tavsiye ediyor. Kamaz, “Sadece 27 dakikada uygulanan organik hidrosollü maske, şampuan ve aktif conditioner üçlüsü, dökülmeyi durduruyor, ayrıca saçlara sağlık kazandırıyor” diyor.

Stres atmanın en güzel yolu
Ağaoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kız arkadaşı Petek Ertüre, geçtiğimiz gece Kanyon’a gitti. Alışveriş merkezine film izlemek için girdiklerini söyleyen ünlü işadamı, “Fırsat buldukça sinemaya gidiyoruz, stres atmanın güzel bir yolu” dedi.

Toplantı yaptılar
Gülben Ergen, önceki gün ıstinye Park’taydı. Pro ıletişim’in sahibi Feride Edige ve ekibiyle buluşan ünlü şarkıcı, önümüzdeki günlerde ekrana gelecek yeni televizyon programının detayları hakkında konuştu. Ergen, daha sonra toplantıya katılanlara hediye almak için gümüş objeler satan bir mağazaya girdi.
Yazarın Tüm Yazıları