Yüzme bilmeyen kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Yüzme bilmeyen kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 13:28

Yüzme bilmeyen kalmayacak

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve 4 ilçede yaptıracağı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ın açıkladığı, kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplam 7 adet yapılacak yüzme havuzundan biri olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, tamamlandı. Fiziki yapısı tamamlanan, peyzaj işlemlerinin kısa süre sonra sona ereceği belirtilen tesis, toplam 3 bin 835 metrekare kapalı alana kuruldu. Bodrum ve zemin kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere 2 havuz olacağı belirtildi. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği 2 spor salonu bulunan tesiste, 2 antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odalarının da bulunduğu ifade edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, peyzaj düzenlemesi yapılan tesisin kısa süre sonra hizmete gireceğini belirterek, kapalı yüzme havuzunun sadece Karahasanlı'ya değil bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Şehirde yüzme bilmeyen kalmayacağını ifade eden Zolan, "Bu tesis sadece Karahasanlı ve Çakmak'a değil, tüm bölgeye hitap edecek. Hanım kardeşlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve her yaştan vatandaşımıza yüzme havuzlarımızda ücretsiz spor kursları vereceğiz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!