Yuvaya dönüş

Güncelleme Tarihi:

Yuvaya dönüş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2002 02:10

Sarı-kırmızılı takımda efsane kadro yeniden biraraya geliyor. Milan'da aradığını bulamayan Ümit, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak G.Saray'a bağladı. Yönetim, ‘‘Bedava da olsa oynarım’’ diyen Okan için düğmeye bastı.

TERİM'LE BAŞLADI

Galatasaray'a üst üste dört yıl lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası'nı kazandıran efsane kadro yeniden buluşuyor. Başarılarla dolu dört yılın ardından Avrupa'ya açılan sarı-kırmızılılardan önce teknik direktör Fatih Terim'le anlaşmaya varıldı. Ünlü teknik adam, büyük işler başardığı G.Saray'la 4 yıllığına yeniden anlaşmaya varırken, lejyonerler de yuvaya dönmeye başladı.

KİRALIK GELDİ

Terim'in teknik direktörlüğü döneminde İtalya'nın Milan takımına transfer olan ancak aradığı şansı bulamayan Ümit Davala, dün sarı-kırmızılı takıma yeniden katıldı. Davala, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak G.Saray'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Törende ikinci başkan Ali Dürüst ile futbolcunun menajeri Ali Güven de hazır bulundu.

SEVE SEVE

Cimbom'un bombaları bununla da bitmiyor. İki sezon önce takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile birlikte Çizme'nin yolunu tutup, İnter'e transfer olan Okan Buruk'un da yuvaya dönüş hazırlığı içerisinde olduğu belirtildi. İtalya'da beklediği şansı bulamayan Okan'ın, ‘‘20 yılımı verdiğim G.Saray'da gerekirse para almadan oynarım. Fatih hocamın bulunduğu takımda seve seve forma giyerim’’ dediği öğrenildi.

KAPIMIZ AÇIK

Okan'ın, ‘‘Galatasaray'a seve seve dönerim’’ sözleri sarı-kırmızılı yöneticileri harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı takımı Avrupa'nın en büyüğü yapmak için kolları sıvayan Fatih Terim'in ‘‘Gidenlere kapımız ardına kadar açık. Onlar bizim evlatlarımız. Galatasaray formasını terleten herkese sahip çıkacağız’’ açıklamasından sonra yöneticiler harekete geçti. Okan'ın da önümüzdeki günlerde yuvaya dönmesi bekleniyor.

Terim için geldim

SEVİNÇLİ

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki imza törenine, ‘‘Tek büyük Galatasaray’’ yazılı 3 yıldızlı sarı-kırmızılı şapka ile gelen Ümit Davala'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Genç futbolcu,‘‘G.Saray'a Fatih Terim için geldim’’ dedi. Ve duygularını şu sözlerle ifade etti:

ÇABA HARCADIM

‘‘Milan'da teknik direktör Ancelotti ile sorunlarım oldu. Başka teklifler de vardı, ancak dikkate almadım. Fatih hocamın G.Saray'a yeniden gelmesiyle birlikte eski takımıma dönmek için büyük çaba harcadım. Sonunda bu transfer gerçekleşti. Çok mutluyum.’

NEREDE KALMIŞTIK

İmza törenine ‘‘Tek büyük G.Saray’’ yazılı 3 yıldızlı sarı-kırmızılı şapka ile gelen Ümit Davala, ‘‘Hocam tekrar takımın başına geçince ben de yuvaya döndüm’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!