Yurt dışında üniversite okuma fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Yurt dışında üniversite okuma fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2012 00:00

Yurt dışında üniversite okumak isteyen öğrenciler için eğitim ve burs imkanlarının anlatılacağı 21. IEFT Yurt Dışı Eğitim Fuarı 18 Mart’ta Ankara’da düzenlenecek.

Dil eğitimi, lise, üniversite, master, doktora, yaz okulu, transfer, staj ve iş konularında yurt dışında okumak isteyenler, fuarda önemli okulların yanı sıra burs kuruluşlarından ülke ataşeliklerine kadar eğitimde maddi ve kültürel konularda bilgi alabilecek. Fuara katılan 150 okul, yurt dışında okumak isteyen öğrencilere toplam 1 milyon dolar burs imkanı sunacak. Ücretsiz tercümanlık hizmetinin de sunulacağı fuarda MBA ve yüksek lisans seminerleri de düzenlenecek.
Halka açık ve ücretsiz olan fuara Amerika, İngiltere, Avustralya başta olmak üzere üniversiteler yoğun katılım gösteriyor. 12 yıldır 25 farklı ülkeden, alanında uzman pek çok üniversite ve kolejin katıldığı fuar Türk gençlerinin yurt dışı eğitim planlarını ve geleceklerini belirlemelerinde yardımcı oluyor. Her yıl 50 bin kişinin ziyaret ettiği fuarlara katılan öğrenciler, özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya, Almanya, Kanada, Fransa, Hollanda, İsveç, İtalya, Rusya, Çin, Estonya, Malezya, Bulgaristan ve İspanya’yı yurt dışında eğitim görmek için tercih ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!