Yüreğimizi ortaya koymalıyız

Güncelleme Tarihi:

Yüreğimizi ortaya koymalıyız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 01:09

Kırmızı-siyahlı ekibin Rumen golcüsü Bogdan Stancu, güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını belirtip, “Kalbimizle oynamaz ve mücedele etmezsek puan alma şansımız yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin Rumen golcüsü Bogdan Stancu, Süper Lig’de bugün deplasmanda oynayacaklarıFenerbahçe maçında iyi sonuç almak için “yürekten mücadele etmeleri gerektiğini” söyledi. Stancu, sarılacivertlilerin ligin en iyi takımları arasında yer aldığını ve kendilerini çok zorlu bir mücadelenin beklediğini belirterek, “Fenerbahçe her zaman çok güçlü bir rakip ve deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Sahadan iyi sonuçla ayrılabilmek için çok çalışmalı ve iyi oynamalıyız” diye konuştu. İstanbul’a puan almak için gittiklerini ifade eden Stancu, “Rakibimize karşı tüm kalbimizle mücadele etmeli ve maça iyi konsantre olmalıyız. Buna yapamazsak Fenerbahçe karşısında puan alma şansımız yok” dedi. Başkent temsilcisinde, arka adalesinde yırtık tespit edilen Gosso, kadroya alınmadı.

Haberin Devamı

RAKİBİN BEKLENTİSİ BÜYÜDÜ

Teknik Direktör İrfan Buz, Fenerbahçe karşısına, puan için çıkacaklarını belirtip, şunları söyledi: “Kayseri Erciyes maçında iyi değildik. Ancak bu maçların atmosferi farklı olur. Rakibimiz geçen hafta Galatasaray’a yenildi ve sarı-lacivertli camiada bu maç öncesinde beklenti büyüdü. Bunun bilincindeyiz. Bizim için önemli olan sahadaki mücadele” diye konuştu. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında geride kalan 82 maçta sarı-lacivertli ekibin 39-14 üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasındaki rekabette, Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile oynadığı son 27 maçta sadece 2 kez galip gelerek, kötü bir grafik çizdi. Gençlerbirliği, 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara’da 3-1, yendiği rakibi ile oynadığı sonraki 27 lig maçından sadece ikisini galip tamamladı. Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Kaynar ise yaptığı açıklamada, hakemlerden adil yönetim beklediklerini söyledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!