Yüksekova Toplum Sağlığı Merkezi personelleri anaokulunu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yüksekova Toplum Sağlığı Merkezi personelleri anaokulunu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 13:49

Yüksekova Toplum Sağlığı Merkezi personelleri anaokulunu ziyaret etti

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA) -HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde ki Toplum Sağlığı Merkezi personelleri Kamışlı Köyü'nde ki anaokulunu ziyaret edip çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Tahir Yarba ve beraberindeki sağlık çalışanlarıYüksekova İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kamışlı Köyü'nde ki anakokulunu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen sağlık personelleri öğrencileri sağlık taramasndan geçirerek, çeşitli kırtasiye malzemesi hediye etti. Kamışlı Anakokulu Müdürü ve Öğretmeni Ceyda Okan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğretmenliğinin ilk yılı olduğunu belirten Okan, "Yüksekova'da öğretmenim ama yalnız değilim. Yollar uzak ama benim kalbim her yerde. Ben neredeysem şehir merkezi orada. Çocuklar neredeyse hayat orada devam ediyor. Atanamamış olan öğretmenler hiçbir şekilde umutlarını kaybetmesin. Ben buraya güneş olacağım diye geldim. Haritaya baktım Hakkari gerçekten en doğuda bir yerde. Bende burada doğmaya geldim, ama zaten burada ışıklar varmış, burada insanların gözlerine bakınca daha da aydınlandım. İçimiz ısınıyor, sizleri gördük daha da ısındık." dedi.

Yüksekova Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Tahir Yarba ise hem öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenleri görmek istediklerini hemde sağlık taraması yapıp çocuklara vakit geçirmek istediklerini söyledi. Yarba, "Ayrıca öğretmenimiz bir ay önce buraya atandı. Kendisini burada yalnız hissetmesin diye arkadaşlarla beraber ona küçük bir sürpriz yapmak istedik." dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!