Yozgat Bayan Futbol Takımı Vali Yazıcı’yı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Yozgat Bayan Futbol Takımı Vali Yazıcı’yı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 16:03

YOZGAT BAYAN FUTBOL TAKIMI YOZGAT VALİSİ ABDULKADİR YAZICI'YI ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bayanlar 3’üncü Ligi’nde bu yıl Yozgat’ı temsil edecek olan Yozgat Galata Sağlık Sanat Spor Bayan Futbol Takımı, Vali Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Üyeleri ve bayan sporcularla birlikte gerçekleştirilen ziyarette Kulüp Başkanı Soner Tümgan, Vali Abdulkadir Yazıcıya iki yıldır kulübün faaliyet gösterdiğini belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
8 Kasım 2015 Pazar günü Kayseri Kılıçaslan Kadın Futbol Takımı ile sezonun açılış mücadelesini yapacak olan Yozgat Galata Sağlık Sanat Spor Bayan Futbol Takımına başarılar dileyen Vali Yazıcı, “Bayan sporcularımızı öncelikle tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir işi başarıyorlar. Ayrıca ilimiz sosyal yaşamına büyük katkıları olacağına inandığımız, Spor Vadisi Projemizin içerisinde yer alan tesislerimizi kullanacak olmaları da beni memnun etti. İnşallah her alanda başarıdan başarıya koşan kadınlarımızın bu mücadelede de başarı olacaklarına bütün kalbimle inanıyorum, kendilerine başarılar diliyorum “ dedi.
Yozgat Galata Sağlık Sanat Spor Bayan Futbol Takımı, daha sonra Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’u ziyaret etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!