"Yörü De Gel" sloganı ile yürüdüler!

Güncelleme Tarihi:

Yörü De Gel sloganı ile yürüdüler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 13:16

"Yörü De Gel" sloganı ile yürüdüler!

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-KIRŞEHİR Sağlık İl Müdürlüğü tarafından 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et”etkinliği kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Suat Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Avcu, Başkan Yrd. Serdar Duru, personeller ile vatandaşların katıldığı yürüyüşe okullardan gelen öğrenciler de destek verdi. Sağlık İl Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüş Ankara Caddesi istikametinde devam ederek Cacabey Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş sonunda “Sağlık İçin Hareket Et” etkinliği kapsamında meydana kurulan stantlarda, Vali Yardımcısı Yıldız ve İl Sağlık Müdürü Türkoğlu'nun da eşlik ettiği egzersiz hareketleri yapıldı ve alandaki vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Cacabey Meydanı'nda organ bağışı ve KETEM standı kuruldu, tansiyon ve şeker ölçümleri yapıldı. Kırşehir Sağlık Müdürlüğü kreşinde eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisi düzenlendi, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tekvando gösterisi gerçekleştirdi, Süleyman Türkmani İlkokulu öğrencileri çuval ve ip çekme yarışı yaparak vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Etkinlik sonunda etkinliğe katılanlara ve vatandaşlara “Yörü de gel” sloganı baskılı tişört ve şapkalar, elma ve su dağımı gerçekleşti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!