Yönetime uyarı

Güncelleme Tarihi:

Yönetime uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı Önder Karaduman ve Ahmet Suat Özyazıcı, ‘‘Bu takıma transfer şart. İki yıl önceki hataya düşülmemeli’’ dediler...

TRANSFER ŞART

Trabzonspor'un eski Başkan Yardımcılarından Önder Karaduman ile eski teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, ‘‘Bu takıma transfer şart’’ diyerek yönetimi uyardı. Hem Faruk Özak, hem de Mehmet Ali Yılmaz dönemlerinde başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Önder Karaduman şunları söyledi:

HATA YAPMAYIN

‘‘İki sezon önce Faruk Özak'la beraberken de lider durumdaydık. Orta saha takviye edilmeliydi ama alınmadı ve şamnpiyonluk Fenerbahçe'ye kaptırıldı. Aynı hataya düşmeyelim. Başkanımız nice büyük futbolcuyu transfer etmişti. Şimdi yine süper bir isim almalıdır.’’

Forvet ve orta saha

Ahmet Suat Özyazıcı da transferin gerekliliğine işaret ederek, ‘‘Altyapıdan futbolcu kazandırmak mükemmel. Fakat bu takımın çok kaliteli bir golcüye ve iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı var. Bunların alınması halinde Trabzon şampiyonluğu kesin olarak yakalar’’ diye konuştu.

Tolunay'ı satmayız

Özkan Sümer ise Tolunay konusuna şu açıklamayı yaptı: ‘‘Puan kaybetmiş takımın oyuncusunun rakibi tebrik etmesi hoş görülmez. Ancak onu satmayı düşünmüyoruz. Tolunay çok şey beklediğimiz bir isimdir. Şu anda yedek soyunabilir. Bunun da takıma bir zararı olmaz’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!