Yok artık Manchester

Güncelleme Tarihi:

Yok artık Manchester
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2011 00:00

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Manchester United, Arsenal'i 8-2'lik skorla mağlup ederek adeta bozguna uğrattı.

Haberin Devamı

İŞTE TARİHİ MAÇIN FOTOĞRAFLARI

Old Trafford Stadı'nda oynanan mücadelede Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren golleri Rooney (3), Welbeck, Ashley Young (2), Nani ve Ji Sung Park kaydetti.

Arsene Wenger'in Arsenal'inde ise golleri Theo Walcott ve Robin Van Persie kaydetti.

Mücadelede bir penaltıdan yararlanamayan Arsenal takımında Carl Jenkinson 77. dakikada kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı.

115 YIL SONRA İLK KEZ

Arsenal en son 12 Aralık 1896 yılında 2. Lig'de Loughborough takımı ile oynadığı maçta 8 gol yemişti. O maç 8-0 yenilen takım, tam 115 yıl sonra ilk kez bir maçta 8 gol yemiş oldu.

YENİLER TOTTENHAM'I PARÇALADI

Premier Lig'de 3. hafta mücadelesinde Manchester City, yeni transfer Nasri ve Dzeko'nun müthiş oyunuyla Tottenham karşısında büyük bir zafer kazandı.

Haberin Devamı

Bu sezon şampiyonluk için oldukça kaliteli bir kadro kuran Manchester City'nin son kurbanı Londra temsilcisi Tottenham oldu. City, Tottenham'ı deplasmanda 5-1 mağlup etti.

/images/100/0x0/55eb0f02f018fbb8f8a857c3

 

White Heart Line'de mücadeleye fırtına gibi giren City, 34 ve 41 .dakikalarda Dzeko'nun attığı golle ilk yarıyı 2-0 önce kapattı. İkinci yarıda da aynı futbolu sürdüren Manchester City, 55. dakikada Dzeko ve 60. dakikada Aguero'nun attığı gollerle farkı 4'e çıkardı. Dzeko 90+3. dakikada attığı golle skoru belirledi: 1-5

 

Nasri'nin 3 asist, Dzeko'nun ise dört gol attığı mücadelede ev sahibi Tottenham'ın tek sayısı 68. dakikada Kaboul'den geldi. Mücadelede 4 gol kaydeden Edin Dzeko, 3. maçında 6 gol kaydetmiş oldu

 

Alınan bu sonucun ardından City, puanını 9'a çıkartırken bir maçı eksik ev sahibi Tottenham puanla tanışamadı.

 

Haberin Devamı

STOKE DEPLASMANDA KAZANDI

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki rakiplerinden Stoke City, West Bromwich Albion'ı tek golle geçerek haftayı galibiyetle kapattı.

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Stoke City, West Bromwich Albion'a konuk oldu. The Hawthorns Stadı'nda oynanan mücadelede gülen ekip 1-0'lık skorla misafir ekip oldu. Stoke City'nin golünü 90. dakikada Ryan Shotton kaydetti.

Bu sonuçla Stoke City 3 hafta sonunda 5 puan toplayarak 9. sırada kendine yer bulurken, West Bromwich Albion puanla tanışamadı.

GÜNÜN DİĞER SONUCU

 

Newcastle United 2-1 Fulham

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!