Yine dehşet

Güncelleme Tarihi:

Yine dehşet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Dev maçtan önce bıçaklar konuştu, dört yaralı var

F.Bahçe ile G.Saray arasında oynanan yüzyılın son derbi maçından iki saat önce taraftarlar arasında kavga çıktı. Fanatik G.Saraylıların döner bıçağı ile yaraladığı dört taraftardan ikisinin durumu ağır...

GÜNLERDİR konuşulan F.Bahçe- G.Saray derbisi öncesi, taraftarlar yine birbirine girdi. Döner bıçaklarının kullanıldığı kavgada, 4 taraftar yaralandı. Maçın başlamasından saatler önce, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bütün birimlerinde görev yapan binlerce polis, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Çevre birliklerden getirilen çok sayıda asker de stadın yakınlarına konuşlandırıldı.

BIÇAKLA SALDIRDILAR

Maçın başlamasından iki saat önce, stada girmek için kuyrukta bekleyen iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Döner bıçaklarının kullanıldığı kavgada, G.Saray taraftarları Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Koray Bekarbaşı, Üsküdar Amerikan Koleji 1. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Onat Kıcal ile F.Bahçe taraftarları 27 yaşındaki İsa Durna ve 17 yaşındaki Onur Özsüver yaralandılar.

GÜVENLİK KORDONU

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Bekarbaşı ve Kıcal'ın vücutlarında derin yaralar oluştuğu, kan kaybı nedeniyle durumlarının ciddi olduğu belirtildi. SSK Göztepe Hastanesi'nde tedavi edilen Durna ile Özsüver'in vücutlarında da döner bıçağı ile açılmış derin yaralara rastlandı. F.Bahçe ve G.Saraylı oyuncular stada girerken, güvenlik güçleri tarafından geniş kordon oluşturuldu.

GÖLGE DÜŞTÜ

F.Bahçe ile G.Saray'ın dünkü mücadelesinden önce çıkan olaylar spora gölge düşürdü. İki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada yaralananlar oldu.

DURUMLARI AĞIR

Fanatik G.Saraylı taraftarların bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan taraftarlardan ikisinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!