Yılmaz Vural'dan hakeme tepki

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vuraldan hakeme tepki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 17:53

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta hakem Cüneyt Çakır'ın rakipleri lehine verdiği penaltıya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Vural, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Kasımpaşa'nın futbol oynama tarafında olduğunu belirterek, "Futbol dışındaki etkenler, futbolun bilinmeyen tarafı, bugün bizim çok aleyhimizdeydi" dedi.

Hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyla oyunlarını bozduğunu vurgulayan Yılmaz Vural, şöyle devam etti: "Türkiye'nin göz bebeği bir hocamızın bu kadar ucuz bir penaltıyı vermesini kendisine yakıştıramadım. Herhalde maç ona ufak geldi. Böyle bir hatayı, böyle üst düzey bir hakem yapmaması lazım. Çok iyi giderken, bu iyi gidişe çomak oldu ve bizi dağıttı. Yekta'ya gösterdiği kartlar doğruydu. Sonuçta doğruya doğru."

İkinci devrede yaptıkları değişikliklerle sonucu değiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Vural, "Sonradan yaptığımız değişiklerle atak yapalım dedik ama sonucu değiştiremedik. Futbol böyle güzel. Bu hafta bizi üzdü. İyi oynayanın kazanamadığı garip bir meslek bu. Umarım bu alınan bir puan, Anadolu takımlarına iki senedir keyif yaşatan bir kulübün toparlanacağı bir puan olur. Eğer bu 1 puan bu işe yaradıysa mutluyum, yaramazsa üzüntülüyüm" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yılmaz Vural, "Milli takım için Hiddink'in ismi geçiyor. Yabancı teknik direktöre sizin bakış açınız nedir" sorusu üzerine, "Türk antrenörden başka kimsenin bu işi yapacağını düşünmüyorum. Yabancıların kültürleri çok farklı. Türkiye'de bu işi yapacak çok iyi hocalarımız var. Sakın yabancı getirmesinler. En büyük tepkiyi benden görürler" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!