Yılmaz Vural'dan Hakan Kutlu açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vuraldan Hakan Kutlu açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 22:31

Gençlerbirliği'nde göreve getirildikten 5 gün sonra takımdan gönderilen Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar...

Haberin Devamı

İşte Yılmaz Vural'ın açıklamaları;

HAKAN KUTLU TÜRKİYE REKORUMU ELİMDEN ALDI!
Demokratik ortamlarda yasaklar ile bir şeyler çözülmez. Sene içinde antrenörlerin 2 kulüp çalıştıracağı kuralı çıkarıldı. Ancak kulüpler serbest bırakıldı. Tek taraflı yasaklama Türk futboluna hiçbir şey getirmez. 

Bakın, Hakan Kutlu benden sonra Türkiye rekoru kırdı. Türkiye rekorumu elimden aldı. Mersin İY kulübünün başında sadece 1 gün kaldı.

FATİH TERİM İLE HEM FİKİRDİK, GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ GÜZEL ÖRNEKLERE İMZA ATAN BİR BAŞKAN, BENİM İÇİN KENDİSİ BİR UMUTTU!
Fatih Terim, Gençlerbirliği Kulübünde görevden alındığım gün beni aradı. Fatih Terim'in araması ve TFF'nin duyarlılığı bizi mutlu etti. Bu konuda yani tek taraflı kısıtlamanın bir şey katmayacağı konusunda hemfikirdik. 

Haberin Devamı

Ancak kulüp başkanları ile yapılan toplantı sonrasında TFF, böyle bir şey düşünmediklerini söyleyip, herhangi bir uygulama yapmayacağını söyledi. 

Bakın bu konuda en önemli örnek ve istikrar abidesi Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığını yaptığı Başakşehir Kulübü'dür. Abdullah Avcı yıllardır bu takımın başında. Ve Beşiktaş ile birlikte Türkiye Liginin en iyi futbol oynayan takımı Başakşehir

TFF KULÜPLERİN FEDERASYONU ANTRENÖRLER İSE KORUMASIZ BİZ TFF BAŞKANINI SEÇEMİYORUZ HERHALDE O YÜZDEN!

Ve bu neden kaynaklanıyor. Çünkü Başakşehir'de istikrar, düzen var. Tek yetkili Abdullah Avcı. Bu güzel örneklere imza atan Göksel Gümüşdağ'ın Kulüpler Birliği Başkanı olması açıkçası benim için umuttu. Ama bir yorum gelmedi. 

Sadece o toplantıda hakemleri konuştular. Kurallar ne ise devam edeceklerini söylediler. 

Biz şimdi ne yapacağız? Teşekkür edip sorunlarla yaşamaya devam mı edeceğiz? TFF, kulüplerin federasyonu. Kulüplerden oluşuyor ve onları koruyor. 
Biz antrenörler, teknik adamlar ise korumasızız. Ancak kulüplerin en önemli parçaları biz antrenörler, teknik adamlarız Herhalde biz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanını seçmiyoruz o yüzden. Bu yüzden mi hakkımızı koruyamıyoruz. 

BURASI FAŞİST BİR ÜLKE Mİ?  GÜÇLÜLER YAŞASIN ZAYIFI ÖLDÜRELİM MANTIĞI İLE OLMAZ ÇALIŞMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KİMSE ELİMİZDEN ALAMAZ
Güçlüler yaşasın, zayıfı ise öldürelim. Böyle olmaz. Bugüne kadar hiçbir girişimde bulunmadık, saygı duyduk. Ancak bizim çalışma hakkı özgürlüğümüzü kimse elimizden alamaz. Burası faşist bir ülke mi?  Bizim dediğimiz olacak mantığı ile iş yapılacak ülke değil burası. 

Haberin Devamı

Ben kendim bireysel olarak mücadele vermeyi düşünüyorum. Antrenör oradan oraya gitmesin. Peki ancak sınırlanması gereken kulüp. Çünkü alıcı onlar. Hiçbir mantığı olmayan bir durum ile karşı karşıyayız. Eğer Antrenörler Derneği hakkımızı aramayacaksa ben kendi hakkımı kendim arayacağım. Bu soruna çözüm olmaya çalışacağım. Ve sonunda bir antrenör arkadaşımın bana teşekkür etmesi dahi bana yetecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!