Yılmaz Vural umut dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vural umut dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, Bursa'daki turnuvada alınan şampiyonluğun takıma moral ve güven verdiğini belirterek, ‘‘Şu anda yüzde 75 seviyede lige hazırız. Kocaeli maçında yüzde 90 olacak. F.Bahçe maçında ise patlama yapacağız'' dedi...

Trabzonspor, Bursa'daki Anadolu Spor Yazarları Derneği Turnuvası'nda Bursaspor'u 3-1, Gaziantepspor'u da 2-1 yenerek şampiyon olmanın sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Yılmaz Vural takımının turnuvada sergilediği performansın kendisini umutlandırdığını belirterek ‘‘Bu turnuva çok önemliydi. Bu kupa bize moral ve güven verdi'' dedi.

Sezon başındaki ağır idmanlar yaptıklarına değinen Vural, ‘‘Yorgunluk dönemindeki kötü futbol herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Bursa'da ise gerçek kimliğimize büründük. Takım yüzde 75 seviyesinde lige hazır. Kocaelispor maçına kadar da lige hazır olma seviyemiz yüzde 90'a ulaşacak. Fakat asıl patlamayı 3. haftada F.Bahçe maçında yapacak'' diye konuştu.

Davori Vugrinec kendine geldi

Trabzonspor'da hazırlık döneminin başından beri futboluyla hayal kırıklığı yaratan Davori Vugrinec, Bursa'da kendini gösterme imkanı buldu. Bursaspor maçında penaltı yaptıran, Gaziantep maçında da 2 gol birden atan Vugrinec, ‘‘Daha yolun başındayım. Henüz uyum dönemindeyim. Trabzonspor'da çok şeyler yapacağımı herkes görecek'' dedi. Yılmaz Vural da, ‘‘Vugrinec beni yanıltmadı. Ondan, ben asıl ligde patlama bekliyorum'' diye konuştu.

Ünal erkek çocuk babası oldu

Trabzonspor'un Kaptanı Ünal Karaman baba oldu. Tecrübeli futbolcunun eşi Pınar Karaman, Özel Çınarlı Hastanesinde bu sabah 06.00'da bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İlk kez baba olma sevincini yaşayan

Ünal, normal doğumla 4 kilogram dünyaya gelen bebeğe Ersagun Akbar adını koyduklarını açıkladı. Hastane yetkilileri anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!