Yılmaz’ın iki düşü

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz’ın iki düşü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü Başkanı M.Ali Yılmaz, en büyük hayalinin takımı şampiyon, Hami'yi de gol kralı görmek olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz, bugüne kadar tüm hayallerinin gerçekleştiğini belirterek, ‘‘Bana federasyon başkanlığı teklif edildi. Ben bakanlık koltuğuna oturmuş, futbola da patronluk yapmış bir insanım. Futbolun içindeysem, bunun tek nedeni Trabzonspor sevgimdir. İki büyük özlemim var. Bunlardan biri Trabzonspor'un şampiyonluğu, ikincisi ise Hami'nin gol kralı olmasıdır’’ dedi.

Yılmaz, bir dönemler satmayı planladığı Vugrinec'e de övgüler yağdırarak, ‘‘Kendisi hakkında bir takım şüpheler vardı. Bu nedenle kulübüne olan bonservis bedelini ödemiyorduk. Fakat bu şüpheler ortadan kalktı. Her geçen hafta çok daha iyiye gitti. Bugün artık ödemelerini dakikası dakikasına yapıyoruz. Kendisi çok kaliteli, profesyonel ve beyefendi bir futbolcu’’ diye konuştu.

Ünal'ın kaptanlığının alınmasından sonra veriminin bir kat daha arttığına da dikkat çeken Başkan Yılmaz, uzun bir sakatlık döneminden sonra yeşil sahalara dönen Orhan başta olmak üzere diğer futbolcuların da üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine gitirdiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!