Yılmaz: Hedef UEFA olacak

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz: Hedef UEFA olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘‘Bu sezon İnter Toto'yu düşünmüyoruz. UEFA'ya giden takım biz olacağız’’ dedi.

UEFA'ya kilitlendi Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu sezon UEFA Kupası'na mutlaka katılacaklarını söyledi, 'Geçen sezon İnter Toto Kupası'na katılabildik. İkinci turunda da elendik. Bu sezon İnter Toto'yu düşünmüyoruz. Ligin bitimine 10 hafta var ve Mayıs ayının sonunda, UEFA'ya giden takım biz olacağız' dedi.

Zor sezon Başkan Mehmet Ali Yılmaz, bu sezon çok önemli şansızlıklar yaşadıklarını belirtti,‘‘Sakatlıklar, hastalıklar, cezalar yakamızı bırakmadı. Yeni bir kadro oluşturmamız nedeniyle bir türlü asıl 11'i de oturtamadık. Nikolovski gibi bir yetenekten 20 hafta yararlanamadık. Buna rağmen üst sıralardan kopmadık. Bu önemli başarı sayılmalı’’ diye konuştu.

Fatih: Dönüşüm muhteşem olacak

TRABZONSPOR'un cezası biten futbolcusu Fatih Tekke, 2 maçlık aradan sonra yeniden formasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. ‘‘Bundan sonra sorunlu bir futbolcu olarak anılmayacağım. Göztepe maçında gördüğüm kırmızı kart ve sahalardan uzak kalmak bana çok pahalıya patladı. Bundan sonra futbolumla gündemde kalacağım. Gençlerbirliği maçıyla yeniden dönüyorum. Ve dönüşüm muhteşem olacak' dedi. Fatih, en büyük hayallerinden birinin A Milli Takıma seçilmek olduğunu kaydetti,‘‘Ligde önümüzde 10 maç var. Bu maçlarda gerçek kimliğimi ortaya koyacağım. Ve mutlaka A milli takıma seçilerek Avrupa Şampiyonası'nda oynayacağım’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!