GeriHdLabs Yılın açık artırması için geri sayım başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yılın açık artırması için geri sayım başladı!

Şu sıralar bütün yatırımcıların gözü kulağı Nef’in 21 Aralık’ta düzenleyeceği açık artırmada... Çünkü Ataköy, TopkapI, Levent gibi İstanbul’un merkezi lokasyonlarinda, tapusu hazır, hemen teslim ve garanti kira destekli Nef ticari üniteleri, %10’dan başlayan peşinatlar ve 36 aya varan vadeli ödeme planlarıyla ilk defa açık artırmayla satışa çıkıyor. Peki, bu açık artırma neden yatırımcılar için neden bu kadar önemli? İşte sebepleri...

Yılın açık artırması için geri sayım başladı!

AÇIK ARTIRMADA BİR İLK: %10 PEŞİNAT VE 36 AY VADELİ ÖDEME PLANI
Türkiye’de ilk defa bir açık artırmada vadeli ödeme planları ile alma opsiyonu da mevcut. Dilerseniz %10’dan başlayan peşinatlarla 36 aya varan vade farksız ödeme planlarıyla alım yapabilir ya da banka kredisi kullanarak peşin ödeme yapabilirsiniz.

290 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA TAPULU VE HEMEN TESLİM, RİSKSİZ YATIRIM FIRSATI
290 bin TL ile 10 milyon TL arasında değişen fiyatlarla acik artirmaya cikacak tapulu ofis ve mağazalar, aynı zamanda hazır kiracılı veya hemen kiralamaya hazır durumda olmaları ile de yatırımın cazibesini artırıyor.

Bahçelievler, Topkapı, Levent, Basın Ekspres ve Sancaktepe lokasyonlarında yer alan Nef projelerindeki uzun süredir satışa çıkması beklenen mağazaların da açık artırmaya dahil edilmesi 21 Aralık’ım önemini ayrıca artırıyor.

2023'E KADAR “GARANTİLİ KİRA DESTEĞİ”
Nef ayrıca, açık artırma kapsamında satılacak ticari gayrimenkullere 2023’e kadar garantili kira desteği sağlıyor. Yatırımcılar satın aldıkları mağazayı veya ofisi ister kendileri kullansın, ister kiraya versin “Garantili Kira Desteği”nden kesintisiz faydalanabiliyor.

İSTANBUL'UN MERKEZİ LOKASYONLARINDA, METRO VE METROBÜSÜN HEMEN YANINDA!
İstanbul’un cazibesi en yüksek noktalarında yer alan ödüllü Nef projelerindeki ticari üniteler, 750 metre çevresinde 15 binden fazla kişinin yaşadığı ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde; metro, metrobüs, ana ulaşım hatlarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Atakoy, Bahcelievler, Levent, Topkapi, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter, Kemerburgaz gibi merkezi lokasyonlarda yer alan Nef projelerindeki 141 adet mağaza ve ofislerin dahil olacağı açık artırma, 21 Aralık Perşembe günü saat 13:00’te Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

AÇIK ARTIRMAYLA AVANTAJLI FİYATA ALMA İMKANI
Emlak Konut projelerindeki ticari gayrimenkuller için son zamanlarda başarılı bir şekilde uygulanan açık artıma modeli, yatırımcılara piyasa şartlarının da altında alım yapma imkanı sunması nedeniyle oldukça talep görüyor.

14 İLDEN VE İNTERNET ÜZERİNDEN KATILIM İMKANI
TURYAP tarafından düzenlenen ve ticari gayrimenkul danışmanlığını JLL’in üstlendiği açık artırmaya, www.turyap.com.tr adresinden online olarak katılınabildiği gibi; Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon dahil 13 ildeki oturumlarda canlı yayınla katılım sağlanabiliyor.

Açık artırmayla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak ve ihale şartnamesini indirmek için hemen burayı tıklayın! 

 

Bu bir sponsorlu içeriktir

False