Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda erkeklerde Ankara BŞB farkı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar Halter Şampiyonasında erkeklerde Ankara BŞB farkı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 10:27

Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda erkeklerde Ankara BŞB farkı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRKİYE Halter Federasyonu'NUN 2016 yılı faaliyet Programı kapsamında Yıldızlarda Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu'nda büyük bir çekişmeye sahne oldu. 39 ilin 96 kulübünden 362 erkek ve 149 bayan olmak üzere toplam 511 sporcunun katıldığı müsabakalarda 54 hakem görev yaptı. Şampiyona sonanda bayanlarda İstanbul Arnavutköy Belediyesi Spor, Erkekler ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birinci oldu.
CANER TOPTAŞ TÜRKİYE REKORUNU YENİLEDİ
15 yaş altı Erkeler 56 kg da yarışan Caner Toptaş kendisine ait olan Türkiye rekorunu geliştirdi. Toptaş, kendisine ait olan koparma 115 kiloda Türkiye rekorunu koparmada 116 kilo kaldırarak kendi rekorunu geliştirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, 4 gün süren müsabakalara Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Spor yapan her birey, her spor branşı bizim için çok önemlidir. Ama bu branşlardan bazıları Avrupa'da, Dünya'da ve Olimpiyat Şampiyonalarında kazandıkları başarılarla bizleri gururlandırıyor. Bu branşların başında da halter sporu geliyor. Uluslararası Yarışmalarda başarılı bir branşımız olan yıldız sporcularımız arasında geleceğin Naim Süleymanoğulları, Halil Mutlu'lar çıkacaktır" dedi.
Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Bayanlar Kategorisinde İstanbul Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü 155 puanla birinci, Ankara Tuz Gölü Spor Kulübü 150 puanla ikinci, Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü 123 puanla üçüncü oldu. Şampiyonada 123 puanla Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 4'üncülüğü, 122 puanla Konya Kuyulu Sebil Halter İhtisas Spor Kulübü 5'inci 114 puanla Ankara Güven Spor Kulübü de 6'ncılığı elde etti.
Erkekler kategorisinde ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 173 puanla birinci olurken, Ankara ASKİ Spor Kulübü 167 puanla ikinci, Hatay Payas Belediye Spor Kulübü 158 puanla üçüncü. Ankara Gonca Spor Kulübü 153 puanla 4'üncü, 116 puanla İstanbul Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü 5'inci, 111 puanla Konya GHZM Spor Kulübü de 6'ncı oldu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!