Yıldızlar geçidi haziran ayında

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar geçidi haziran ayında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2012 17:58

Ankara Shopping Fest’te 35’e yakın sanatçı konser verecek. 9 Haziran’da Tarkan ve Emre Aydın ile başlayacak konserler, 1 Temmuz tarihindeki Ajda Pekkan Ve Enrico Macias konseri ile sona erecek.

Haberin Devamı

Başkent’in merkezleri ücretsiz Shopping Fest konserleri ile renklenecek. Eurovizyon birincilerinden Ruslana gibi dünyaca ünlü yıldızlar ile Orhan Ölmez, Alişan, Halil Sezai, Kutsi, Manga, Hadise, Bengü, İsmail Türüt, Ferhat Göçer, Hande Yener, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Safiye Soyman- Faik Öztürk, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Gülşen, Rafet El Roman, Gökhan Tepe, Sibel Can ve Burhan Öçal Arap müziği seslendiren Hafia Vehbe sahneye çıkacak.

212 çift evlenecek

Miraç Kandili nedeniyle düzenlenecek özel programda ise Sami Yusuf Başkentlilerle buluşacak. Babalar Günü’nde Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin gösterilerinin yanı sıra Erol Evgin özel bir konser ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Hadise ise NATA VEGA’daki dev akvaryum açılışında sahne alacak. Ebru Gündeş ve Sinan Özen de 2012 yılında Başkentliler’in şahitliğinde dünya evine girecek 212 çiftin mutlu gününü şarkılarıyla unutulmaz kılacak. Kent Orkestrası, Finlandiya Bando Takımı gibi başarılı müzik toplulukları dinletileriyle festivale renk katacak.

Haberin Devamı

En uzun döner yapılacak

Festivalde ayrıca, Türkiye’de unutulmaya yüz tutan eserler “Limon Ağacı” başlığıyla sergilenecek. Gençlik Parkı’nda 12 Haziran’da SHÇEK ile ortaklaşa düzenlenecek rekor denemesinde dünyanın en uzun döneri yapılacak ve kimsesiz çocuklara dağıtılacak. Türk Kuşu Kampüsünde hem halk uçuşları gerçekleştirilecek hem de model uçak eğitimi verilecek, bazı günler Ankaralılar balon uçuşuna da katılacak. Birleşmiş Milletler’in bir projesi kapsamında Hakan Akkaya’nın düzenleyeceği defileye Kenan Doğulu ve Teoman gibi ünlü isimler katılacak. Konya ve Eskişehir arasında sefer yapan Yüksek Hızlı Tren’in bir vagonu Ankara Shopping Fest vagonu olarak dizayn edilecek ve kentlerden her gün Ankara’ya gelecek vatandaşlar, üstü açık otobüsler ile Ankara’da gezdirilip, yeniden evlerine uğurlanacak. Ankaralı tasarımcı Ezgi Uzunöz bir otobüs ile Ankara’daki alışveriş merkezlerinde gezerek, Başkentli kadınlara “şık” giyinmenin tüyolarını verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!