Yıldırım bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2001 00:00


Sadi Kemal YAŞAR
Haberin Devamı

3.5 yıllık görev süresinde sağlığına ve ailesine yeterli zaman ayıramadığını dile getiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ‘‘Sonuna kadar yeni yönetimin yanında olacağım’’ dedi.

SÖZÜMÜ TUTTUM

Fenerbahçe'de şok gelişme. Başkan Aziz Yıldırım dün gece geç saatlerde Show TV’deki canlı yayında görevi bırakacağını açıkladı. 3.5 yıllık dönemde sıkıntılı günler yaşadığını ve verdiği şampiyonluk sözünü tuttuğunu dile getiren Yıldırım, ‘‘Sağlığım ve ailem için bırakmakmalyım. Yeni yönetimin sonuna kadar arkasındayım’’ dedi.

BÜYÜK ONUR

Veda konuşmasında göz yaşlarını tutamayan Yıldırım şunları söyledi: 3.5 yıllık bir görev sürem geçti. 15 Şubat 1998 tarihinde G.Saray maçında göreve geldim. Tüm yaşam boyunca bu onuru taşıyacağım. Görevi yaparken camiadan her zaman destek gördüm. Aileme teşekkür ediyorum.

HERKESE TEŞEKKÜR

Haftalarca eve geç vakitte gittim. Benimle beraber olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başta Cemil Turan, Büyük dayım Faruk Yalçın, kardeşlerim, geçmiş yönetimde olan ve bana bu dönemde destek veren Mithat Yenigün, Abdullah Kiğılı ve Nihat Özbağı'ya teşekkür ediyorum.

ÇOK DÜŞÜNDÜM

3.5 yıl boyunca sihhatime yeterince zaman ayıramadım. Bu görevi bırakmak istiyorum. Zor ama mecburum. Çok düşündüm. Ama ben Fenerbahçeliyim. Her zaman onlarla beraber olacağım, onlarla birlikte maç seyredeceğim. Bu duygularımdan dolayı benim için ‘‘Bıraktı gitti’’ demesinler.

KAVGAM OLMADI

Her zaman onların yanındayım. Şadan bey, Selim beyle kavgam olmadı. Hiç kimseye kırgınlığım yok. Yönetim kurulu her zaman destek oldu, yanımda oldu. Arkadaşlarımın içinden başkan olacak çok isimler çıkacaktır.

TEK LİSTE OLSUN

Zor bir karar, sıkıntı çekiyorum. Fenerbahçe'yi kullanarak hiç bir iş almadım. Kendim için bırakmam gerekiyor. Fenerbahçe hiç bir zaman başkansız kalmaz. Bazı insanlar ayrılma kararımı başka türlü yorumlayabilir. Elimden gelen yardımı yapacağım. Tek liste ile seçime gidilsin.

Seçim 26 Haziran'da

Başkan'ın bırakma kararı ile ilgili mesajlarınızı bize yazın.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!