Yiğidolar yeni transferlerinden umutlu

Güncelleme Tarihi:

Yiğidolar yeni transferlerinden umutlu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 12:11

Teknik direktörlük görevine Brezilyalı Roberto Carlos'u getirerek futbol kamuoyunun dikkatini çeken ve bir dönem Real Madrid'de top koşturan Cicinho'nun da aralarında bulunduğu 11 oyuncuyu kadrosuna katan Sivasspor'da, camia yeni transferlerden umutlu.

Haberin Devamı

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon 6'sı yabancı olmak üzere 11 futbolcuyu transfer ederek kadroyu güçlendirdiklerini söyledi. Teknik direktör Roberto Carlos'un isteği doğrultusunda transferler yaptıklarını ifade eden Sarılar, "Hocamızın istekleri doğrultusunda yeniden yapılandık ve kaliteli transferler yaptık. Transferlerimizi ihtiyaç duyulan bölgelere yaptık. Hocamız 2 yabancı futbolcumuzun yetersiz olduğunu söyledi ve onlarla yollarımızı ayırdık. Bu futbolcularımızın yerine Avrupa'nın en kaliteli futbolcularını aldığımız düşüncesindeyim" dedi.

Roberto Carlos'un, Avrupa kupalarına katılma gibi önemli bir hedef belirlediğini dile getiren Sarılar, "Yeni transferlerimizle Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşacağımızı düşünüyorum. Yeni transferlerimizin antrenman eksiği bitip, takımla kaynaştıklarında çok başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Cicinho, Utaka ve Djebbour, Yiğidolar'ın dikkati çeken isimleri

Kırmızı-beyazlı ekip, birinci transfer döneminde 6'sı yabancı 11 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Yiğidolar'ın en flaş transferi ise bir dönem Real Madrid, Roma ve Villarreal takımlarının formasını giyen sağ bek oyuncusu Cicinho olarak göze çarptı. Cicinho'nun yanı sıra Utaka ve Djebbour da kırmızı-beyazlı ekibin flaş transferleri olarak futbol kamuoyunun dikkatini çekti.

Gelenler-gidenler

Futbolseverlerce "Cicinho" olarak bilinen Cicero Joao de Cezare (Sport Club do Recife) ile Hernan Rengifo (Sporting Cristal), John Utaka (Montpellier), Manuel Da Costa (Nacional), Mehdi Taouil (Heart Of Midlothian), Rafik Djebbour (Olympiakos), Burhan Eşer (Mersin İdmanyurdu), Eren Aydın (Elazığspor), Timur Bayram Özgöz (Ankaragücü), Abdurrahman Dereli (Kasımpaşa) ve Aydın Karabulut'u (Elazığspor) renklerine bağlayan Sivasspor, bu sezon başında transfer ettiği Ahmet Aras'ı Fethiyespor'a, Uğur Akdemir'i ise Kartalspor'a kiraladı.

Geçen sezonki kadrosundan Stefan Senecky, Hayrettin Yerlikaya, Jan Rajnoch, Uğur Kavuk, Arkadiusz Piech, Erhan Güven, Erman Kılıç, Mehmet Nas, Michael Eneramo, Milan Cerny ve Ricardo Pedriel Suarez ile yollarını ayıran Sivasspor, Aatif Chahechouhe, Jakup Navratil, Kamil Grosicki, Milan Borjan, Abdulkadir Özgen, Adem Koçak, Cihan Özkara, Hakan Arslan, Kadir Bekmezci, Korcan Çelikay, Murat Akça, Nihat Şahin, Ümit Kurt ve Ziya Erdal'ı kadroda tuttu. Ligde bu sezon geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle 3 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, 12. sırada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!