Yeşilbağ Kız Futsal Takımı'na yardım

Güncelleme Tarihi:

Yeşilbağ Kız Futsal Takımına yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2017 10:31

Yeşilbağ Kız Futsal Takımı'na yardım

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki Yeşilbağ Cumhuriyet Ortaokulu Kız Futsal Takımı'na eşofman takımı, spor çanta ve top hediye edildi.

Manavgat'a 110 kilometre uzaklıkta, Isparta sınırında bulunan, saha ve antrenman malzemesi olmamasına rağmen kurdukları kız futsal takımıyla il şampiyonluğunu hedefleyen Yeşilbağ Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine destek sürüyor. Bir sürü önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanlığı tarafından çeşitli spor malzemesi yardımı yapılan takıma, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından eşofman takımı ve spor çanta, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da top hediye edildi.

MÜDÜRLERDEN OKULA ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, Yeşilbağ Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdür vekili Belin Ada ve öğretmenlerle görüşen Sarıdemir ve Karakaya, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden Sarıdemir ve Karakaya, ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

PARDUS EĞİTİMİ TAMAMLANDI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Yeşilbağ Cumhuriyet İlkokulu'nda, öğretmenlere Pardus eğitimi verildiğini hatırlatarak, "İlçemizdeki etkileşimli tahtası kurulan son iki okulumuzdan birisi olan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nda Fatih Proje koordinatörümüz Ramazan Andırıcı tarafından, yerli ve milli yazılımımız olan Pardus kurulumu yapıldı. En uzak köşelere kadar yerli ve milli yazılımımızı taşımaya kararlıyız" dedi.

ÖĞRENCİLER BAŞARI SÖZÜ VERDİ

Cumhuriyet Ortaokulu Kız Futsal Takımı oyuncularıyla bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, sporculara hediye olarak getirdikleri eşofman takımlarıyla spor çantalarını ve topları verdi. Hediyeler dolayısıyla mutlu olan öğrenciler, katılacakları futsal turnuvalarında en iyi dereceyi yapacaklarına söz verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!