Yerli ‘umutsuz’lara Longoria alternatifi

En son, Penelope Cruz’un erkek kardeşi Eduardo Cruz’la takılan Eva Longoria şimdi hem sevgilisiz hem dizisiz. Yakında bir evililik programı sunmaya başlayacak. Esra Erol’da umudunu bulamayanlar şansını bir de Eva Longoria’da deneyebilir.

Haberin Devamı

Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinin ünlü oyuncusu Eva Longoria, NBA yıldızı Tony Parker’den boşandıktan sonra bir süre kendine gelemedi. Kısa bir terapinin ardından, yeniden yola koyuldu. Ylk olarak, Penelope Cruz’un erkek kardeşi Eduardo Cruz’la takıldı. Fakat Penelope, Eva’yı bir türlü sevemedi, hatta gıcık olduğunu herkese bir şekilde söylüyordu. Sonunda ikna oldu ve ilişkiyi onayladı. Eva da, sanki bu anı bekliyormuş gibi, ilişkiyi bitirdi. Eva’nın istatistiklere geçen yedi ilişkisi oldu. Bunlar ünlü olup, medyaya yansıyanlar tabii...
Longoria şimdi hem dizisiz hem sevgilisiz. Kendine bir hayrı olmadığından emin olunca da, başkalarına yardıma karar verdi. NBC’de, bizdeki evlilik programları gibi projede sunuculuğa başlıyor. Esra Erol’un programında aradığını bulamayanlar, Eva Longoria’da şanslarını deneyebilirler.

Haberin Devamı

Bilimin popüleri geldi

Hemen herkes, müzik, spor, sinema ya da edebiyat hakkında ahkam kesebilir. Fakat iş bilime gelince, ortalığı bir sessizlik kaplar. Geçen hafta öyle ilginç bir dergi çıktı ki, okuyan herkes artık bilimsel konularda da rahatlıkla atıp, tutabilecek. En azından ben bu konuda iddialıyım. Ünlü ‘Popular Science’ dergisi, geçen hafta yayın hayatına başladı. Alın size ilginç bir konu: Eğlencenin Geleceği. iTunes mağazasından alınan bir oyunla, kendinizi nasıl daha fazla geliştireceğiniz adım adım, deneyi yaşayan birinin ağzından anlatılıyor. Oyunu ben de satın aldım. Bir günde kendimde inanılmaz gelişmeler gördüm. Mesela, tanımadığım insanlara da “Günaydın” dedim. Emniyet şeridinden gidenlere bile küfür etmedim. Uygulamanın adını merak ediyorsanız artık bir dergi alın derim. Popular Science Türkiye, DoğanBurda’dan çıktı.
Fiyatı da 3.5 lira.

Sessiz sinemaya nur yağacak

‘The Artist’s, Oscar’ı kazanınca, Hollywood arşivleri karıştırmaya başladı. Sonunda da aradığını buldu: ‘Wings’. ‘The Artist’s’ filminden önce, Oscar kazanan tek sessiz film olan ‘Wings’, yeniden çekiliyor. ‘Wings’, 1929’da en iyi film ve en iyi efekt dallarında iki Oscar kazanmıştı.

Haberin Devamı

10 günde beş kilo

Böyle haberlere, mevsiminden dolayı herkes bayılır. Başlıktaki kiloyu eritense Kim Kardashian. Gluten diyeti uygulamış kendileri. Yani tamamen şekersiz beslenmiş. Sonra da Sunfare’in günde 1300 kalori sisteminden taviz vermemiş. Sadece diyetle olmuyor tabii ki. Sabah ve akşam deli gibi spor yaptığını da açıklamış Kardashian. Resimlerine bakıyorum, eskisinden bir fark göremiyorum fakat açıklaması böyle. Denemek bedava.

Alman usulü defile

Geçen hafta Alman Konsolosluğu’nda, Alman Liselilerin düzenlediği ‘Bahara Merhaba’ partisi vardı. Öyle bira bardaklarının masaya vurularak, marşımsı şarkıların söylendiği türden değil. Pınar Eczacıbaşı, Olcayto Ahmet Tuğsuz gibi tanınmış isimlerin de katıldığı şık bir davetten bahsediyorum. Sınırlı sayıda ürettiği koleksiyonlarla tanınan Armaggan defilesinin de aynı partide yapıldığını söyleyeyim.

Haberin Devamı

Sarıgerme’de Boğaz geceleri

Hilton’un Sarıgerme’deki oteli, bu yaz ilginç geceler yaşamaya hazırlanıyor. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, bu Resort ve SPA merkezinin müzik direktörü oldu. Ateşdağlı, müdür oldu diye odada oturup albüm seçecek biri değil. Hafta sonları kabinin başına geçecek, DJ’lik yapacak. Gecelerin ismi şimdiden belli: ‘Bosphorus Night by Suat Ateşdağlı’. Yani, Akdeniz kıyılarında, Reina ve Sortie geceleri yaşatacak. Yyi yazlar dileyelim.

Ülkemin SANAT GÜNDEMI

Ekrandan ara sıra bakıyorum, Kral TV geleneksel ödüllerini, güzel bir törenle veriyor...  Yyi masraf yapmışlar. Sahne, ışıklandırma, performanslar her şey 10 numara. Ertesi gün, medyada, törenden çok, alt kültürün yeni silahı Twitter’dan fırlatılan tehdit mesajları haberleri: “Ben sana sorarım”, “Ona öyle demezler”, ”Sıkıysa çık karşıma” tarzı incelikler...

Haberin Devamı

Ülkemin SPOR GÜNDEMİ

Salı günü işçiler, çarşamba günü Galatasaray taraftarı Taksim Meydanı’ndaydı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, “?ike olmuş ama aslında olmamış. Turnikeden geçememiş, Allah’tan sahaya ulaşamamış. Çok mutluyuz. Biz şimdi UEFA’yı da bağlarız. Bu işlere buluşanların da kulaklarını çeker, 200 yıl içinde bir daha yaparsanız, çok kızarız deriz” tarzı açıklamasından sonra, Taksim Meydanı, artık en sakin günlerini 1 Mayıs’ta yaşar gibi geliyor bana. Yalan Dünya’daki Çağatay, The Marmara’nın tepesinden “İlahi Komedya” diye bir bağırsa, hepimize ilaç gibi gelir.

Yazarın Tüm Yazıları