Yerli Top Gun

Son olarak başrollerini Şener Şen ve Cem Yılmaz’ın oynadığı “Av Mevsimi”nin yapımcılığını üstlenen Fida Film’in sahibi Murat Akdilek, şimdi de Türk Hava Kuvvetleri’nin de destek verdiği “Anadolu Kartalları” adlı sinema filmi için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Başrollerini Tom Cruise ve Kelly McGillis’in paylaştığı, 1986 yapımı “Top Gun”ın yerli versiyonu gibi gözüken filmde, Çağatay Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, İsmail Filiz, Ekin Türkmen ve Hande Subaşı’nın da aralarında olduğu genç oyuncular rol alacak. Ömer Vargı’nın yönetmenliğini üstlendiği ve Bluelf Movie ile ortak olarak çekilecek “Anadolu Kartalları”nın müzikleri ise Ozan Doğulu’ya emanet.

3 boyutlu tanıtım

Peugeot, yeni modeli 508’i tanıtmak için 3D video mapping teknolojisiyle Bağdat Caddesi’nde görsel bir şölene imza atıyor. “Kaliteli zaman” sloganıyla lanse edilen Peugeot 508’in mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan tanıtım gösterisi, her gün 21.00-23.30 saatleri arasında özel hazırlanan müzik eşliğinde yapılıyor.

Operacılara ödül

Haberin Devamı

Siemens’in düzenlediği geleneksel Siemens Opera Yarışması’nın 13’üncüsü sonuçlandı. Ödül töreni, önceki gün İstanbul Alman Baş-konsolosluğu’nda düzenlendi. Törende Hatice Zeliha Kökçek birincilik, Umut Tingür ikincilik, Dilruba Bilgi de üçüncülük ödüllerini aldı.

Ece’den şık tüyolar

Mankenlikten moda ve stil danışmanlığına geçen Ece Sükan, geçtiğimiz gün İstinye Park’taki Damat Tween mağazasındaydı. Sükan, şık giyimin inceliklerini, kişiye özel stil önerileriyle birleştirerek moda severler ile paylaştı.

Yemek yasak sigara serbest

Dilara Endican’a Bebek’te yürüyüş yaparken rastladım. Kendisini yaşam koçu Şeyda Coşkun’a emanet eden Endican’ı ilk kez bu kadar zayıflamış gördüm. Ancak daha sağlıklı olmak ve zayıflamak için spor yapan Endican’ın elindeki sigara paketine bir anlam veremedim...

Boğaz’da yarıştılar

Bu yıl ilk kez düzenlenen W Collection Sailing Cup Bosphorus 2011, yelken tutkunlarını Boğaz’ın serin sularıyla Boğaziçi Parkuru’nda buluşturdu. 73 teknenin katıldığı yarışta birbirinden tecrübeli yelkenciler, İstanbul Boğazı’nı W Collection renklerine bürüdü. Gün boyu yaşanan yarış heyecanı, Ataköy Marina’da düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Dilek Hanif başkentte

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ilk hazır giyim mağazasını açan Dilek Hanif, Harvey Nichols ile anlaşma imzalayarak koleksiyonlarını İstanbul’dan sonra Ankara’da da satışa sunacak. Bu arada Hanif’in 1920’li yılların Hollywood yıldızlarından ilham alarak hazırladığı yaz koleksiyonu için ünlü model Anna Rudenko, Paris’te objektif karşısına geçti.

Yazarın Tüm Yazıları