Yerli malı

BEŞİKTAŞ geçen hafta F.Bahçe'yi, dün de G.Saray'ı yenerek derbilerde bir adım öne geçti.

Siyah beyazlı takım bu senenin flaş takımı olmaya aday. Tamamen yerli oyunculardan kurulu Beşiktaş, sezona çok iyi başladı. Daha sonra bir bocalama devri geçirdi. Fakat Faruk Beşok'un etrafında öyle bir kenetlendiler ki, hem yabancısız, hem de genç olmalarına rağmen geleceğin Beşiktaş'ını yapmak için büyük bir çaba içine girdi. Burada en büyük pay bu sene yönetime girmeyen Mehmet Hotiç ile coach Ahmet Kandemir'indir.

G.Saray karşısında siyah beyazlı takımda Faruk Beşok başta olmak üzere, uzun oyuncular Fatih, Umut, forvetler İnan Koç, Tufan, oyun kurucu Umut Tınay inanılmaz bir oyun ortaya koydu. Zaten maçın sonundaki 25 sayılık fark da bunun göstergesi. Tabii ki Onur'un da sakatlığının geçmiş olmasının takıma büyük faydası olduğu da bir gerçek. Beşiktaş'ın bu formu onları Play-Off'ta olmadık bir yere taşır.

AZİZ YILDIRIM FARKI

Ezeli rekabette F.Bahçe, G.Saray'ı yine ezdi geçti. 23 sayılık fark, iki kulübün bayan basketboluna bakış açısının bir göstergesi. Çünkü F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gelecek sezon bayan takımını Avrupa Şampiyonu yapma düşüncesi içindeyken sarı-kırımızılı yöneticiler, bayan şubesine üvey evlat gözüyle bakıyor. Bu durumda ortaya çıkan farkı gayet normal karşılamak gerekir.
Yazarın Tüm Yazıları