Silahlı kavganın ardından kaçan kardeşler yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Silahlı kavganın ardından kaçan kardeşler yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2019 17:30

Silahlı kavganın ardından kaçan kardeşler yakalandı

Haberin Devamı

Cüneyt ÖZFİDAN/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA) - ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, kahvehanede oyun masasında çıkan ve 3 kişinin silahla yaralandığı kavgada kaçan 2 kardeş yakalandı.

Perşembe günü meydana gelen olayda iddiaya göre  G.T., kardeşi H.T. ile B.Ö. oyun oynadıkları sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın sokakta kavgaya dönüşmesi üzerine B.Ö., belinden silahını çıkartarak G.T.’yi bacağından vurdu. G.T., B.Ö., ile boğuşmaya başladı. B.Ö.’nün elinden silahı alan G.T., bu kez B.Ö.’yü bacağından vurdu. Bu sırada silahtan çıkan kurşunlardan biri kavgayı ayırmaya çalışan R.Ş.’nin bacağına isabet etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri de bir binanın üçüncü katındaki dairenin camına isabet etti. Bacağından vurulan G.T. ile kavgaya karışan kardeşi H.T. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralanan B.Ö. ile R.Ş. hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için il genelinde çalışma başlattı. 56 saat süren kamera izlemelerinin ardından yaralı olan ve 4 ayrı suçtan aranan G.T. ve kardeşi H.T., Çaycuma ilçesinde yakalandı. Polis tarafından durdurulan araçta olayda kullanılan silah da ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!