Beyin kanaması sonucu ölen sendikacının yerine atama yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Beyin kanaması sonucu ölen sendikacının yerine atama yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 13:31

Beyin kanaması sonucu ölen sendikacının yerine atama yapıldı

Haberin Devamı

ZONGULDAK, (DHA)- BARTIN'da, tedavi gördüğü hastanede geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri 51 yaşındaki Hakkı Arslan'dan boşalan yönetim kurulu üyeleğine, kongrede en yüksek oyu alan yedek yönetim kurulu üyesi Kahraman Kabasakal çağrıldı.
GMİS Genel Sekreteri Hakkı Arslan, geçen 28 Aralık’ta vücudunda uyuşma ve his kaybı şikayetiyle kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken geçirdiği beyin kanaması sonucu 31 Aralık’ta hayatını kaybetti. Hakkı Arslan, Arıt Beldesi’ndeki köyünde toprağa verildi. GMİS Genel Sekreteri Hakkı Arslan’dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Genel Kurul’da en yüksek oyu alan yedek yönetim kurulu üyesi Kahraman Kabasakal çağırıldı. İlgili yasa ve tüzük gereğince yapılan atamayla GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun üye sayısı tamamlandı. GMİS Yönetim Kurulu, bugün toplanarak görev bölümü yaptı. Buna göre; GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği görevini yürüten Satılmış Uludağ Genel Sekreterliğe, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği’ne ise Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessesesi İş Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde Cihaz Bakım Teknisyeni olarak çalışan 1 çocuk babası 45 yaşındaki Kahraman Kabasakal getirildi. Öte yandan, Kahraman Kabasakal, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliği görevini Satılmış Uludağ’dan teslim aldı. Genel Sekreter olan Satılmış Uludağ’a ise yeni görevini GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci teslim etti.
Bu atama ve değişikliklerle GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu şöyle oluştu;
Genel Başkan Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!