Yalova Valisi Cebiroğlu, Madalya Kazanan Sporcuları Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Yalova Valisi Cebiroğlu, Madalya Kazanan Sporcuları Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2015 15:55

YALOVA VALİSİ SELİM CEBİROĞLU, MAKAMINDA YALOVA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ METİN KAPLAN VE ULUSAL VE ULUSLARARASI TURNUVALARDA MADALYA KAZANAN SPORCULARI AĞIRLADI.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, madalya kazanan sporcuları makamında ağırladı.
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve ulusal ve uluslararası turnuvalarda madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti. Ziyarete Wushu Milli Takım Antrenörü Ali Kanberoğlu, Masa Tenisi Genç Milli takım antrenörü Bayram Ali Yıldız, Bilek Güreşi Antrenörleri Engin Terzi ve Dursun Önder de katıldı. Spor İl Müdürü Metin Kaplan, 2014-2015 sezonu içerisinde bir çok dalda önemli dereceler ve madalyalar kazandıklarını hatırlattı.
İzmir’de düzenlenen Kick-Boks Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ömer Allar, Bulgaristan’da yapılan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın 2 gümüş madalya elde eden Mehmet Dönmez, Emre Albaş, Yiğit Sarıcalı ve Sigita Terzi, Kosova’da yapılan Balkan Masa Tenisi Şampiyonası’nda ise 4 altın madalya kazanan İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Tugay Yılmaz ve Bilal Tok’un değerli sporcular olduğunun altını çizen Kaplan, gelecek yıllarda daha bir çok başarıyı göğüsleyeceklerini söyledi.
Şampiyon sporcuları tek tek tebrik eden Vali Selim Cebiroğlu, başarılarının devamını dilediği öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!