Vali Yılmaz’dan okullara habersiz denetim

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz’dan okullara habersiz denetim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 12:43

Vali Yılmaz’dan okullara habersiz denetim

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Valisi Tuğba Yılmaz, Okul Çevre Güvenliği kapsamında uygulanan tedbirlere ilişkin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ile birlikte okul çıkış saatinde sivil bir araçla habersiz denetim yaptı.

Vali Yılmaz, gerçekleştirdiği habersiz denetimler esnasında okul önünde bulunan öğrenci velileriyle yaptığı sohbette, “Çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim yılını geçirmeleri için tüm tedbirler alındı. Her okulda görevlendirilen okul irtibat görevlilerimiz, okul idaresi, okul aile birliği başkanları, velilerimiz ve muhtarlarımızın sürekli iletişim içinde olmaları çocuklarımızın güvenliği için önemli” dedi. Veliler de Vali Yılmaz’a, alınan tedbirlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yapılan habersiz denetimlerde tedbirlerin titizlikle uygulandığı, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı ve bu tür denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, okul çevre güvenliğine ilişkin alınan kararların titizlikle uygulanması, okul çevresinde velililer dışında kimsenin bulundurulmaması, okul çevrelerinde bulunan park, bahçe, umuma açık yerler, internet kafeler ve metruk binalar ile okul servislerinin denetimlerinin de ara verilmeden devam ettirilmesi talimatını verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!