Subaşı’nda çocuk parkları 24 saat 24 kamera ile izlenecek

Güncelleme Tarihi:

Subaşı’nda çocuk parkları 24 saat 24 kamera ile izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2019 16:29

Subaşı’nda çocuk parkları 24 saat 24 kamera ile izlenecek

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA’nın Altınova ilçesi Subaşı Belde Belediyesi, beldedeki çocuk parklarına güvenlik kamerası yerleştirecek. Toplam 18 noktaya yerleştirilecek 24 kamerayla parklar güvenli hale gelecek.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın daha önce dile getirdiği parklara güvenlik kamerası uygulaması hayata geçiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ihaleyle Subaşı’nda bulunan çocuk parkları ve belediyeye ait kritik noktalara güvenlik kameraları yerleştirilecek. Yakın zamanda hayata geçecek sistemle çocuk parkları daha güvenli hale gelecek. Toplam 18 noktaya yerleştirilecek 24 güvenlik kamerası aynı zamanda belediyeye ait terfi istasyonları ve su depolarını da gözlemleyecek.

Seçimin hemen sonrasında bu proje için düğmeye bastıklarını kaydeden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldedeki yaşam kalitesinin artması için güvenliğin öncelikli konulardan biri olduğunu söyledi.

“GÖZÜMÜZ GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN ÜZERİNDE OLACAK”

“Çocuklarımız bizim her şeyimiz” diyen Canbay, şöyle devam etti; “Beldemizde çok sayıda çocuk parkı ve yeşil alan bulunuyor. Ne yazık ki günümüzde aileler çocuklarını parka bırakırken tedirgin oluyorlar. Bunun önüne geçmek için biz de üzerimize düşeni yapmaya karar verdik. Çocuk parklarımızda güvenlik kameralarımız bulunacak ve 24 saat parklarımız gözlemlenecek. Sistemle birlikte güvenlik güçlerimizle de görüntülerimizi paylaşacağız. Bu sayede hem caydırıcı bir önlem getirmiş olacağız, hem de hiç istemeyiz ama olası istenmeyen durumlarda güvenlik güçlerimiz anında müdahale edebilecek. Amacımız parklarımızı çocuklarımız ve aileleri için güvenli hale getirmek. Gözümüz geleceğimiz olan çocuklarımızın üzerinde olacak.”

İlk etapta 24 kamera yerleştireceklerini kaydeden Canbay, ihale sürecini tamamladıklarını, kamera ve nokta sayısını ilerleyen dönemde arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!