Altınova’da zabıtadan toplu taşıma araçlarında denetim

Güncelleme Tarihi:

Altınova’da zabıtadan toplu taşıma araçlarında denetim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2019 12:48

Altınova’da zabıtadan toplu taşıma araçlarında denetim

Haberin Devamı

Cem Mete OKUR/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Altınova İlçe Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçe içinde ve Altınova-Yalova arasında çalışan minibüslerde denetimler yaptı.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için şehir içinde ve Altınova-Yalova arasında çalışan minibüslerde denetimler yaptı.  

KAPSAMLI DENETİM

Gerçekleştirilen denetimlerde; güzergah hattına uygun seyir, duraklarda yolcu alıp verme düzeni, durak harici yolcu alıp verme, yolcu kapasitesine riayet edilip edilmediği, araç aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemleri, yetki belgeleri, fiyat tarifeleri, kaporta ve lastik aksamları gibi pek çok konuda denetim gerçekleştirildi. Kurallara uymayan veya eksiklikleri olan araç sürücüler uyarıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği etkilileri, “Vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde toplu taşıma araçlarından yararlanmaları için denetimler gerçekleştirildi. Bu denetimler belli aralıklarda devam ettirilecektir. Kurallara uymayanlar hakkında tutanak tutularak, gerekli yasal işlemler gerçekleştirilecektir” dediler.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!