Altınova'da, her yerde kitap okudular

Güncelleme Tarihi:

Altınovada, her yerde kitap okudular
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2022 17:50

Altınova'da, her yerde kitap okudular

Haberin Devamı

 

Özgür YILDIZ/ALTINOVA(Yalova)-(DHA)-YALOVA'nın Altınova İlçesi'nde, Kütüphaneler Haftası" nedeniyle, kitap okuma etkinliği” düzenlendi. Belediye Başkanı Metin Oral, ilçelerinde eğitime özel olarak önem verdiklerini söyledi.

Altınova Belediyesi, 28 Mart ile 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Kütüphane Haftası" nedeni ile "ilçe milli eğitim müdürlüğüyle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledi.  Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Metin Oral, meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Jandarma Komutanı Üsteğemen Fırat Zorlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Oral, “İlçemizde bu zamana kadar, eğitim alanında bir çok projeyi hayata geçirdi. Altınova’mızın 'altın çocuklarını' önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizin eğitiminde katkımızın olması bizleri çok sevindiriyor” dedi.

Belediye Başkanı Oral daha sonra  etkinliğe katılanlarla birlikte kitap okudu. (DHA)

 

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!