1992 Cerrahpaşa mezunları Altınova'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

1992 Cerrahpaşa mezunları Altınovada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2019 11:48

1992 Cerrahpaşa mezunları Altınova'da buluştu

Haberin Devamı

Cem Mete OKUR/YALOVA,(DHA)-İSTANBUL Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 92 yılı Mezunları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde ikinci kez Altınova’da bir araya geldi. Altınova Belediyesi 7’den 77’ye Çevrimiçi Altınova Projesi kapsamında Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın tıp fakültesinden sınıf arkadaşları, Altınova’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkânı buldu.

1992 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunları Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde ikinci kez Altınova’da bir araya geldi. Kendisi de 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olan Oral, sınıf arkadaşları, Altınova’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezdirdi. Altınova’nın Tanıtım Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir tarafından Altınova’ya gelen aralarında profesör, doçent, doktor ve iş adamlarından oluşan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 92 mezunları, ilk olarak Altınova Çavuşköy’de  köy kahvaltısı yaptılar.

FİLAMİNGOLARI İZLEYİP AĞAÇ DİKTİLER

Kahvaltının ardından Hersek Mahallesi’ne inen misafirlere, Başkan Metin Oral tarafından bölgenin tarihi önemine ilişkin bilgiler verildi. Misafirler, Altınova Belediyesi Kuş Gözlem Kulesi ile doğa Tanıtım ve Eğitim Merkezinde Kuş Gözlemcisi Fatih Bülbül’den Hersek lagününde yer alan göçmen kuş türleri ve bitki örtüsü hakkında bilgi aldılar. Ardından Hersek Lagünü’nde bulunan kuşlar misafirlere teleskoplarla izletildi. Kuş gözlemin ardından misafirler, Hersek lagününde aileleriyle birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!