Kaymakam Aslan, esnafla toplantı yapıp, projelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Aslan, esnafla toplantı yapıp, projelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2020 15:20

Kaymakam Aslan, esnafla toplantı yapıp, projelerini anlattı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe esnafı ile bir araya gelerek, yaptığı projeler hakkında bilgi verdi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, esnafla toplantı yapıp sorunlarını dinledi. İlçenin PTT, Sanat ve Yüzbaşıcıoğlu esnaflarıyla, belediye konferans salonunda bir araya gelen Kaymakam Aslan, toplantıya katılan esnaflara, yaptığı projeleri anlattı. Kaymakam Aslan, İpekyolu ilçesinin daha güzel olması için çalışmaları gece gündüz sürdüreceklerini belirterek,"Bu yıl ilçe merkezinde uygulayacağımız projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere  esnafımızla bir araya geldik. İstişare ve fikir alış verişinde bulunarak, karar veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Atacağımız her adımda, konunun uzmanları ve alanın ilgili yetkilileriyle mutlaka istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Esnafımızı ilgilendiren konularda da, yine sizler gibi değerli esnaflarımızla bir araya gelip, hem birikimimizi artırıyor ve projelerle ilgili bilgi veriyoruz. Bu işbirliği anlayışını sürekli ve canlı tutmaya devam ederek, İpekyolu ekonomisi için hep birlikte seferber olacağız."dedi.

Toplantıya katılan esnaflar, planlanan projelerle ilgili görüş, beklenti ve önerilerini Başkan Vekili Aslan'a bildirirken, düzenlenen toplantı ile ilgili de memnuniyetlerini dile getirdi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!