Edremit'te squash ve boulder salonları açıldı

Güncelleme Tarihi:

Edremitte squash ve boulder salonları açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 11:13

Edremit'te squash ve boulder salonları açıldı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'ın Edremit Belediyesi tarafından açılan squash ve boulder salonları sayesinde gençlere spor yapma imkanı sağlandı.

Edremit İlçesi'ndeki Nur Tatar Kapalı Spor Salonu'nda  diğer spor branşların yanı sıra, squash ve boulder salonları da  açıldı. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'nin talimatlarıyla  Edremit Belediyesi tarafından, çocukların ve gençlerin spora kazandırılması amacıyla Nur Tatar Kapalı Spor Salonu bünyesinde hizmete açılan squash ve boulder salonlarında, gençler ilk kez bu sporla tanıştı.
Nur Tatar Kapalı spor salonunda boulder ve squash salonları'nın yanı sıra,  fitness, boks, masa tenisi, halter, okçuluk, jimnastik, karate, hentbol, basketbol, güreş, tekvando, judo ve voleybol gibi branşlarda da eğitimler veriliyor. Üye sporcu sayısı her geçen gün artan Kapalı Spor Salonu'nda 600 sporcu eğitim görüyor. Güreş, taekwondo, okçuluk, karate branşlarında ise kayıtların halen sürdüğü,  yaz okulları kapsamında ise,  2 bin öğrenciye eğitim verildiği belirtildi.
Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, amaçlarının yerel değerlere sahip çıkarak geleceğimiz olan çocukları ve gençleri sporla birlikte sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmak olduğunu söyledi. 
Çiçekli, "Hedefimiz, ulusal arenada hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek nice Nur Tatar’lar yetiştirebilmektir. Bu anlamda başta Edremit olmak üzere tüm halkımızın spora gereken özeni ve önemi gösterip, hem sağlıklı bir yaşam hem de değerlerimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi ulusal arenada ülkemizi temsil etmek üzere sporla bütünleştirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Edremit Belediyesi olarak Nur Tatar Spor Salonu içerisine vatandaşlarımızın kullanımı için çok sayıda spor branşı açtık. İlçemize boulder, fitness, squash, boks, masa tenisi, halter, okçuluk, jimnastik, karate, hentbol, basketbol, güreş, tekvando ve voleybol gibi branşlar kazandırdık. Bu anlamda başta Edremit olmak üzere tüm halkımızın spora gereken özeni ve önemi gösterip, hem sağlıklı bir yaşam hem de değerlerimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi ulusal arenada ülkemizi temsil etmek üzere sporla bütünleştirmek için hep birlikte çalışmalıyız."dedi.

Hedeflerinin gençleri kahve köşelerinden kurtarmak olduğunu belirten Kaymakam ve Başkan Vekili Çiçekli,  “Gençlerimizin boş zamanlarını kahvehane köşelerinde geçirmelerini istemiyoruz. Kötü niyetli kişilerin de tuzaklarına düşmeyecekler. Hedefimiz, en az bir branşta gençlerimizi lisans sahibi yaparak, Nur Tatar gibi milli sporcu olmalarını sağlamaktır." diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!