Kaymakam Türkmen'e veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Türkmene veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2019 11:32

Kaymakam Türkmen'e veda yemeği

Haberin Devamı

Hudayi GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), (DHA)- VAN'ın Çatak Kaymakamı olarak görev yaparken Mardinin Ömerli ilçesine tayin edilen Hamza Türkmen'e veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Türkmen, hükümet konağı bahçesinde onuruna verilen veda yemeğine eşi Pınar Türkmen ile katıldı.Türkmen yemeğe katılanlarla vedalaşarak halallik istedi. Veda yemeğine, Çatak Tabur Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, Cumhuriyet Savcısı İlker Çağatay Aydın, Hakim Merve Hilal Aydın, İlçe Emniyet Amiri vekili Ahmet Taşdemir, Ezdinan Aşiret reisi Mehmet Salih Özbek, kurum amirleri, okul müdürleri, muhtar, esnaf, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Yemeğin ardından, Van İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan adına Çatak Jandarma Tabur Komutanı Yüzbaşı Kün ile Van'daki Ezidinan aşireti lideri Özbek, ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı Kaymakam Türkmen'e plaket takdim etti.

Kaymakam Türkmen,1 yıl önce atandığı Çatak ilçesinde çok güzel hizmetlere imza attıklarını belirterek şöyle konuştu:

" Eğitim, sağlık ve sanat üzerine yaptığımız hizmetlerin takdirleri her ne kadar şahsıma iletilse de, asıl takdiri hak edenler sizlersiniz. Bütün çalışma arkadaşlarım Çatak için kurduğum hayallerin gerçekleşmesi için canla başla çalıştılar. Biz her zaman ön planda durduk, tebrikleri aldık. Fakat yaptığımız tüm hizmetlerin gerçekleşmesi onların sayesinde olmuştur. Çatak halkı başta olmak üzere gittiği her yerde mutlu olmasını bilen, en stresli en zor anımda tahammül eden eşime, daha 5 yaşında 4.öğretmenini değiştiren oğluma, 3 yaşında en sevdiği arkadaşlarından ayrılacak olan kızıma özellikle teşekkür ediyorum. Bizden sonra bayrağı devralacak Çatak’ın yeni Kaymakamı Ekrem Çeçen Beyefendinin bizden devralacağı bayrağı bizden çok daha yükseklere taşıyacağından inancım tamdır. Hiç şüphem yoktur. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Sizlere hakkımı helal ediyorum, eğer sizler üzerinde bir hakkım varsa lütfen sizde hakkınızı helal edin."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!