Çatak Kaymakamı, nikah kıydı

Güncelleme Tarihi:

Çatak Kaymakamı, nikah kıydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2019 18:08

Çatak Kaymakamı, nikah kıydı

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK,(Van),(DHA)-VAN'ın Çatak ilçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Efe Niğdelioğlu ile öğretmen Esra Akdağ hayatlarını birleştirdi. El ele tutuşup nikah masasına oturan çiftin nikahlarını, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen kıydı.

Çatak'ta  öğretmenlik yapan Esra Akdağ ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli  polis memuru Muhammet Efe Niğdelioğlu, nikah masasına oturdu. Nikah törenin, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen ile çiftin arkadaşları katıldı.
Kaymakam Türkmen, öğretmen Akdağ ve polis memuru Niğdelioğlunun nikahını kıyıp, evlilik cüzdanlarını teslim etti. Türkmen, belediyeye kayyum olarak atandığından bu yana ilk kez bir çiftin nikahını kıydıklarını belirterek,"Bu benim için de anlamlı ve ayrı bir gün. Genç çiftimizin mutluluğuna yakından şahit oldum. Bu evlilik akti, son akittir. Bunu hafife almayın. İnşallah bir ömür boyu birbirinizin değerini bilirsiniz. Birbirinize saygı noktasında asla kusur etmeyin. Bu benim kıydığım ilk nikah. Belki de son nikah. Bu evliliğinizin ülkemiz,milletimiz,vatanımız ve sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum.mutluluklar diliyorum."dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!